Autor Wątek: Podniesiony stan oleju ponad max  (Przeczytany 150360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Podniesiony stan oleju ponad max
« Odpowiedź #555 dnia: 08 Lutego 2024, 08:14:33 »
Jak w serialu S-F Dwie równolegle "dyskusje", jak dwa równolegle "światy".

Mi jak wlali ok. centymetr za dużo na przeglądzie, tak do dziś centymetr za dużo.

Krismam i jest ok. Jesteś służalczy fanboj ? Jest jakaś jasna postawa i teraz mamy Cię obrażać bo masz taką postawę ? Twój wybór i tyle chyba że jesteś na garnuszku jakiś dziennikarzy  :| nawiasem mówiąc to jest prawdziwe SF.
A ten co sieje największy dym i będzie wszystkich pouczał okazuje się że nagle w jego Camry przybyło oleju nie  wie ile a Toyocie nic nie zrobił bo nie mógł.

Wracając do tematu  to czemu nie możemy doczekać się jakiejś ekspertyzy próbki oleju ?

pireus

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: 08 Lutego 2024, 08:19:42 »
Mi też jest Ciebie żal udzielasz się w każdym temacie a gówno zrobiłeś i gówno widziałeś.
Naczelny lizus Toyoty wylewa żale na forum bo tylko tyle może :-)

Ledziu, jakbyś nie wiedział, to do psychiatry nie potrzeba mieć skierowania. A inteligentny człowiek, jak chce pisać złośliwie, to nie musi używać wulgaryzmów.

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
« Odpowiedź #557 dnia: 08 Lutego 2024, 09:50:11 »
Dlatego coraz rzadziej wchodzę na to forum. Coraz mniej szczegółów technicznych, coraz więcej wojen personalnych:((

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
« Odpowiedź #558 dnia: 08 Lutego 2024, 09:56:27 »
Dlatego coraz rzadziej wchodzę na to forum. Coraz mniej szczegółów technicznych, coraz więcej wojen personalnych:((
Zauważ jednak, że to jest jedna wojna trzech palantów, która obsrywa różne wątki po kolei. Czy na tym forum nie ma moderatorów?

Offline boniu

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #559 dnia: 08 Lutego 2024, 10:14:01 »
Nie ma widocznie. Zgłaszam wszystkie posty jak leci ale nic dalej jak było tak jest.
Stare chłopy zamiast zająć się życiem albo czymś ważniejszym to wyzywają się, kłócą jak dzieci w piaskownicy.
« Ostatnia zmiana: 08 Lutego 2024, 10:19:48 wysłana przez boniu »
Toyota Rav4 2.5 Exe AWDi 8X8 Elite Blue MY23

Toyota Corolla 2.0 TS Exe + Vip + JBL
Zamówienie: 7.12.2021 -> Anulowanie zamówienia przez Toyote: 10.10.2022

pireus

• Gość
« Odpowiedź #560 dnia: 08 Lutego 2024, 10:17:44 »
wojna trzech palantów
Kolejny złotousty. Gdzie tacy się rodzą ? Bez wyzwisk nie potrafisz wyartykułować swoich myśli?
kłucą
  :shock:

Online topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #561 dnia: 08 Lutego 2024, 10:31:55 »
Nie ma widocznie. Zgłaszam wszystkie posty jak leci ale nic dalej jak było tak jest.
Stare chłopy zamiast zająć się życiem albo czymś ważniejszym to wyzywają się, kłócą jak dzieci w piaskownicy.
Nie mają może nic innego w życiu do robienia albo tu mogą być „macho” bo w domu żona ich trzyma pod pantoflem to tutaj odreagowują? A Ledziu nie odpuszcza swojego i po nich jeździ…
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

pireus

• Gość
« Odpowiedź #562 dnia: 08 Lutego 2024, 10:50:08 »
 :cheesy:
” bo w domu żona ich trzyma pod pantoflem to tutaj odreagowują?
A jak ktoś nie ma żony? Ale jak masz taką potrzebę to zawsze możesz opowiedzieć o swoim życiu rodzinnym.  :grin:
Nie mają może nic innego w życiu do robienia
Sądząc po ilości postów, to nie wiem kto nie ma nic do robienia  :grin:
« Ostatnia zmiana: 08 Lutego 2024, 11:06:47 wysłana przez pireus »

Offline shark_

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #563 dnia: 08 Lutego 2024, 10:56:28 »
Pozlewajcie sobie ten nadmiar do pieczenia pączków  :grin:
Corolla 1.8 hybrid 23' style sedan

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #564 dnia: 08 Lutego 2024, 11:03:28 »
A Ledziu nie odpuszcza swojego i po nich jeździ…
Ty masz więcej cierpliwości chociaż też już nasz dream team próbował Ci pisać co masz robić i kim jesteś bo lubisz zielone a nie czerwone.

I teraz my jesteśmy służalczy fanboje nasłani prze dziennikarzy bo nie bombardujemy tce a ten co to wymyślił kompletnie nic nie zrobił przy swoich autach bo...zawsze ma wytłumaczenie.

A co z tym co im się podoba jazda Toytą albo nie zwracają uwagi na jej wady bo nadzwyczajnie na świecie im nie przeszkadzają ?

Online topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #565 dnia: 08 Lutego 2024, 11:27:17 »
Ja po prostu wrzuciłem ich na listę ignorowanych i najzwyczajniej ich nie czytam. Inaczej nadal by mnie ponosił mój polemistyczny temperament. A tak nie daję im się trollować.
Docierają do mnie szczątki ich wypocin jak ktoś ich cytuje i tyle.
Ja kupiłem samochód świadomie, znając jego plusy i minusy. Jak dotąd jego minusy mnie nie przeszkadzają bądź ich nie odczuwam. Może trochę żałuję przycięcia kosztów ale to była moja decyzja. Wydawałem moje ciężko zarobione pieniądze, z drugiej strony nie prowadząc działalności gospodarczej nie uznałem za stosowne wydać więcej niż niezbędne. Jestem na tyle stary by już rozumieć że samochód przede wszystkim ma służyć do wygodnej jazdy a nie mam potrzeby kompensowania sobie samochodem innych rzeczy.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

pireus

• Gość
« Odpowiedź #566 dnia: 08 Lutego 2024, 11:37:08 »
Jestem na tyle stary by już rozumieć że samochód przede wszystkim ma służyć do wygodnej jazdy a nie mam potrzeby kompensowania sobie samochodem innych rzeczy.
Myślisz że RR lub Bentleyem mniej wygodnie by się jeździło? Bo ja bym chętnie taki kupił, tylko mnie na to nie stać. A też sobie cenię wygodę ponad wszystko
« Ostatnia zmiana: 08 Lutego 2024, 11:42:31 wysłana przez pireus »

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
« Odpowiedź #567 dnia: 08 Lutego 2024, 11:53:38 »
Ja po prostu wrzuciłem ich na listę ignorowanych i najzwyczajniej ich nie czytam. Inaczej nadal by mnie ponosił mój polemistyczny temperament. A tak nie daję im się trollować.
Docierają do mnie szczątki ich wypocin jak ktoś ich cytuje i tyle.

To jest pomysł - idę w Twoje ślady.

Offline JKrakus

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4V2l.man4x4
« Odpowiedź #568 dnia: 08 Lutego 2024, 16:38:46 »
Wracam do tematu :-) mam podobny problem pół centymetra nadwyżki oleju z zapachem benzyny od poziomu max. Z końcem lutego robię kolejny przegląd i zobaczymy co mi powiedzą. Na razie zbliżam się do 25 000km w niecałe 2 lata (3/4 trasa reszta zakorkowany Kraków). Za bardzo się tym nie przejmuję , ale skoro ten temat został tu poruszony i wzbudza tak wiele emocji  :-) to  zgłoszę go w ASO.

Offline firek

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: RAV4 JBL Black
« Odpowiedź #569 dnia: 08 Lutego 2024, 17:20:31 »
Mi jak wlali ok. centymetr za dużo na przeglądzie, tak do dziś centymetr za dużo
Też miałem po serwisie jakieś 5-7mm ponad stan, ale jakoś teraz nie jestem pewien, czy to było teraz, czy przy pierwszym przeglądzie, dlatego o tym nie wspomniałem

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl