0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wiesz co najgorsze? Dopóki nie poprawią tych lamp, to skutek może być mizerny, chyba że masz wadliwe ale wątpię. Mi w innym aucie 3 razy zmieniali zanim po roku wprowadzili "poprawioną" wersję i kłopoty się skończyły.
Właśnie tydzień temu odebrałem swoją RAV4 executive na drugi dzień traska na mazury i lampy zamrożone od środka.Dziś byłem w ASO i efekt taki że zamawiają dwie nowe lampy i będą wołać. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Cytat: Hrabia82 w 11 Lutego 2021, 17:33:19Właśnie tydzień temu odebrałem swoją RAV4 executive na drugi dzień traska na mazury i lampy zamrożone od środka.Dziś byłem w ASO i efekt taki że zamawiają dwie nowe lampy i będą wołać. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu TapatalkaCiekawe czy zamówią bo lampa jest rozbieralna i można ją rozłożyć na części pierwsze i wymieniać elementy. Pewnie gwarant czyli TMPL odrzuci i będą czyścić w ASO.
Lampy wymienione na nowe .Na razie zacieków nie widać, ale co się wysiedziałem w serwisie to moje. Na tym to chyba polega im dłużej się robi tym lepiej zrobione
Mnie chlapacze 2 godziny mocowali...