Mylisz się, u mnie pokazuje dodkonale znaki, tablice itp. a w wersjach rav bez navi jest z tym dużo gorzej, a niektórych tablic nie pokazuje w ogóle. Dodatkowo działa np. kompas a w wersji bez navi nie, pokazuje tylko zawsze północ. Mówię o sytuacji, gdy nie nawiguję. Gdy zaś dochodzi nawigacja, to dodatkowo między zegarami też są wskazówki jazdy z pokazanym kierunkiem.
Generalnie działa to lepiej jakby jednak było powiązane.
Wysłane z mojego j23 przy użyciu Tapatalka
To jest wątek o Aurisie nie o RAV4. RSA Ci pokazuje jakieś tablice?
Toyotowską nawigację to jest sens włączać chyba tylko jak się telefon rozładuje i nie masz google maps.
Tak, RSA pokazuje mi niektóre tablice informacyjne, jest o tym w instrukcji).
Co do samej navi to zgoda, oprócz fajnej szaty graficznej, aktywnego Wi-Fi, kilku dodatkowych gadżetów jak kompas, wskazówki między zegarami, dodatkowe opcje ustawień na tablecie, itp. Możliwości zdalnej zmiany ustawień samochodu zdalnie z kompa (oświetlenie, regulacja czujnika nasłonecznienia, blokada drzwi na różne sposoby itp.) to jest raczej zawsze krok do tyłu w stosunku do map które mam w AA.
Fajne zaś jest to, że mając OEM navi po włączeniu np. map Googla czy Waze, dodatkowo mi te wskazówki wyświetla między zegarami (w jakiś sposób potrafią skorzystać z modułu navi. Można też niezależnie odpalić obie nawigacje i mieć wskazania w dwóch miejscach.

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka