Nie wgniecenie a małe wgniecenia (czytamy ze zrozumieniem) - (średnica opuszka palca) widoczne na zdjęciach, a można ich nie dojrzeć nawet przy świetle dziennym

. Panel nie działa - pytałem zreszta o to na forum (wymiana na zakupiony na Allegro panel - 300-400 pln) ale go nie wymieniłem bo nie był potrzebny na dobrą sprawę - pisze o tym uczciwie żeby jak ktoś się ze mną spotka nie zdziwił się

poza tym uwzględniam te koszta jako argument przy pewnym opuszczeniu ceny

Auto technicznie nie wymaga żadnych nakładów, napisałem co zostało zrobione, od opon po układ hamulcowy, pompę, na płynach kończąc - o to chodzi i myślę, że jest to zrozumiałe dla wszystkich, autko ma na dobrą sprawę 13 lat - jeśli znajdziesz autko bez ?rysek? ?miniwgniotek? to pozdrawiam, napisałem o tym - nie po to by ukrywać a żeby być rzetelnym
To jest sprzedaż mojego pierwszego auta i nie zamierzam nikogo w nic wkręcać - opisałem najrzetelniej jak potrafiłem (na otomoto zabrakło już znaków w treści ogłoszenia :D).
Co do pompy najlepiej podjechać do aso i zapytać czy się kwalifikuje

Udostępnilem VIN i numer rejestracyjny (nie zasmakowałem jak niektórzy sprzedawcy)) ponadto chętnie w dowolnym serwisie / aso autko można sprawdzać i testować bo wiem, że wszystko jest z nim w porządku

Ostrożność na pierwszym miejscu i ograniczone zaufanie - ja również kupuję nowe - używane autko po Priusie i również dobrze zdaję sobie sprawę z rożnego rodzaju ?przekrętów? I mam zamiar się ich wypatrzeć i nikogo na takie z Priusem nie narażać...

Miłego popołudnia