Masz papierową którą dostałeś z samochodem, czy pełną w wersji elektronicznej?
Tylko papierową, książeczkę. A jak zdobyć elektroniczną?
A to nie jest tak samo jak w Aurisie?[/quote
Jest tak, jak w Aurisie i jest dodatkowo tryb auto, z tym że nie da się chyba świateł całkiem wyłączyć, żeby nie włączały się automatycznie, bo robią to za często niepotrzebnie, np. jest jasny dzień i wjadę między drzewa, gdzie jest cień i światła się zapalają, za chwilę gasną, jak wyjadę z cienia, czy wjeżdżam do garażu, gdzie jest całkiem widno tylko że jest cień i światła znów się zapalają i czuję wtedy lekki dyskomfort, że nie mam pełnej władzy nad autem
Do aktywacji systemu automatycznego przełączania pomiędzy światłami mijania i drogowymi.
A ten przycisk służy do automatycznego przełączania świateł drogowych do mijania jest to w instrukcji opisane
Aha, ok, rozumiem, wypróbuję przy okazji w nocy jak to działa. Panowie, ja powoli dojdę do wszystkiego, ale jestem czasem w gorącej wodzie kąpany i się tak dopytuję za prędko, a potem z czasem wszystko opanuję i robi mi się głupio, że zadawałem takie pozornie błahe pytania. Z Aurisem taż tak miałem, jak dopytywałem sie o automatyczną klimatyzację, którą miałem pierwszy raz w życiu. Dziękuję za wyrozumiałość i wyjaśnienia