0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale raczej nie życzą sobie 1500 zł netto za przednie klocki bez tarcz.
Ale raczej nie życzą sobie 1500 zł netto za przednie klocki bez tarcz. Ja w rav4 płaciłem 1200 zł za cały przegląd po 60 tys km.
W tym roku 1200 kosztował mnie pierwszy przegląd ravki po 15kkm z ich materiałami i czyszczeniem klimy. Ceny idą w górę.
Cytat: strzmiele w 08 Grudnia 2021, 12:41:43czy ja naprawde za wiele wymagamCo do Adventure vs Executive i wyglądu.Nie wiem jak Wam, ale mi w Executive trochę przeszkadza ta ilość chromu i robienie z tego auta takiej limuzyny. Oczywiście kwestia gustu.Do Adventure przekonuje mnie mniej lakierowanych elementów (mniej orania się o rysy) i właśnie taki drapieżny terenowy pazur. Grill? Kwestia gustu. Oba mi się podobają.
czy ja naprawde za wiele wymagam
Cytat: Krisman w 08 Grudnia 2021, 17:37:04W tym roku 1200 kosztował mnie pierwszy przegląd ravki po 15kkm z ich materiałami i czyszczeniem klimy. Ceny idą w górę.no popatrz a ja w zeszlym roku placilem w DE u Toyoty za pierwszy przeglad z ich materialami 177 EUR...ciekawe czemu w PL tyle "kroja" jak robocizna duzo tansza...
więcej jakich lakierowanych elementów? jedynie w selection czarne wstawki są piano black, reszta wersji się nie różni w tym zakresie i dotyczy to adventure
Świadomie i automatycznie rezygnuję także z opcji które ma wersja Adventure. Bez nich żyć można, rozmawiałem z kilkoma osobami którzy użytkują auta z kamerą 360 lub martwym polem i brakuje im czasem tej opcji tylko dlatego, że w drugim aucie to mają - przyzwyczajenie.
Urban Khaki ,,kolor,, który pasuje do dzisiejszych kolorów nowych domów-bloków , gdzie sie nie pojedzie to szary , ciemnoszary, albo ku....jasno szary. W kolorze Urban Khaki ciuchy do pracy, papier do w.c . ,ale lakier samochodu????