więcej muszą zapłacić i za dużo bajerów nie dostają;
Co za glupota z tym JBL co Toyota wygaduje. Radio jest takie samo, jedyna roznica to oporgramowanie a w zasadzie jedna zmienna ktora zmieni wyjscie sygnalu na zewnatrz lub wewnatrz. Radio Panasonic 8 calowe mozna zaprogramowac jako JBL albo nie JBL. Tak samo radio 7!calowe Fujistsu wychodzace jedynie jako nie JBL mozna zaprogramowac tak, zeby dzialalo z zewnetrznym wzmacniaczem.
Cytat: klaudiusz w 09 Grudnia 2021, 20:28:28Co za glupota z tym JBL co Toyota wygaduje. Radio jest takie samo, jedyna roznica to oporgramowanie a w zasadzie jedna zmienna ktora zmieni wyjscie sygnalu na zewnatrz lub wewnatrz. Radio Panasonic 8 calowe mozna zaprogramowac jako JBL albo nie JBL. Tak samo radio 7!calowe Fujistsu wychodzace jedynie jako nie JBL mozna zaprogramowac tak, zeby dzialalo z zewnetrznym wzmacniaczem. To mówisz że obydwa radia są takie same (w dodatku to Panasonic) ? tyle że wersja JBL wypuszcza sygnał na zewnątrz do wzmacniacza ? a głośniki się różnią ? pominąwszy różnicę w ilości i wzmacniacz. ps. w sumie JBL (głośniki, słuchawki) to marka Harmana, który jest własnością Samsunga, a radio od Panasa nieźle
Mnie się udało wynegocjować coś na wersję MC22:wersja 2021 exe, napęd 4x2, red tokyo, jbl - 186kwersją 2022 exe, napęd 4x4, red tokyo beż jbl - 187k
Ale czemu porownujesz cenę katalogowa '21 z negocjowana '22? Ten pierwszy mógłbyś mieć z 7-8k taniej
Tak, kolor petarda jest, ostatnio widziałem RAV4 w nim pierwszy raz, niestety nocą. Dla mnie wybór był oczywisty. Szkoda, że mało popularny i szkoda, że wyleciał. Wziąłem MY22, więc musiałem wybrać inny kolor - wybrałem urban khaki z lekką dozą niepewności. Najwyżej będę żałował. Do tego beżowe wnętrze, też w ciemno, bo w salonach tylko czarne albo szare. Zestawienie kolorystyczne samochodu wziąłem takie, że w Polsce mało kto takie ma chyba. Reszta kolorów tak oklepana, że na prawdę nie wiedziałem, który bym mógł wybrać, same odcienie szarości i czerni + czerwony, który mi nie leży na tym modelu. Amerykanie mają lepszy wybór, w tym super połączenie szarego dachu i niebieskiego w wersji Adventure.