Z mojej perspektywy: wentylowane fotele, częściowo z prawdziwej skóry (liczę, że będzie trwalsza niż z węża ogrodowego)
Czy miałeś na myśli elementy zewnętrzne?
Nie wiem, jak wy dołączacie zdjęcia do wpisów, nie umiem tego rozkminić.
Fajna jest też pamięć ustawień fotela, ale niestety bez pamięci lusterek to takie częściowe rozwiązanie
Nawiewy, w upały to bajka.
Z ciekawości czy ktoś z was kto zamówił RAV 4, miał jazdy próbne innymi samochodami? Toyota chwali się że jest liderem na rynku, ale to samo mówi KIA i Hyundai . Z tego co patrzę to jednak Hyundai Tucson jest o wiele bardziej popularny niż RAV 4.
Z ciekawości czy ktoś z was kto zamówił RAV 4, miał jazdy próbne innymi samochodami?
Cytat: firek w 17 Grudnia 2021, 13:24:41Fajna jest też pamięć ustawień fotela, ale niestety bez pamięci lusterek to takie częściowe rozwiązanieBez pamięci ustawienia lusterek i kolumny kierowniczej.
Tucson jest podobnie popularny jak RAV4 ale wg rankingu Samar ilości aut rejestrowanych w 2021 styczeń ... grudzień - jednak lekko niżej: 5 Toyota RAV4 10 621 8 Hyundai Tucson 9 25514 Volkswagen Tiguan 5 645Pominąłem auta (SUV) innych segmentów. Edit:Warto dodać, że w 2021 Tucson znacznie podskoczył w rankingu. W 2020 był na 14 miejscu: 6 Toyota RAV4 8 87211 Volkswagen Tiguan6 22214 Hyundai Tucson 5 907