Ja wszystkich inwestujących takie pieniądze w samochód na gwarancji traktuję jak pasjonatów. I szacun za to. Jeżeli to sprawia wam radość i poprawia samopoczucie, to róbcie to dalej. Swojej Ravki modyfikował nie będę, ani w kwestii wymiany fabrycznego JBL, ani w kwestii poprawiania fabryki od strony konserwacyjnej. I mam nadzieję, że pomimo archaicznego systemu multimedialnego, jaki dostanie Rav 2022, będę wiele lat cieszył się tym samochodem. Tak naprawdę do tej pory najbardziej mi brakowało Android Auto, a moja nowa Ravka już to ma. Słabe, bo słabe, ale na codzień da radę. TMP potwierdziło mi mailowo, że rzeczywiście nowy Yaris Cross i Corolla Cross mają szybsze systemy z możliwością aktualizacji online, ale Rav 4 najprawdopodobniej dostanie nowe multimedia dopiero przy zmianie modelu. Natomiast dealer nie był pewien i powiedział, że jeżeli pański samochód przyjedzie z nowymi multimediami, to będzie to nieoczekiwany bonus:)). Także panowie. Usprawniajcie swoje bryki i cieszcie się radością z jazdy.