0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na 2,8 bara auto wogole sie nie prowadzi
Cytat: tkf w 25-05-2022, 16:26:03 W Camry przed liftem na naklejce pod drzwiami podane ciśnienie jest 2,5 bara niezależnie od obciążeniaU mnie jest 2,4 i nie jest to istotne. Może być tyle, ile zaakceptują czujniki, a większość tabliczek jednak podaje zakresy. Poza tym tabliczka nie uwzględnia opon zimowych, w których dopuszczalne są zupełnie inne reguły.
Ja tez ciagle mysle o cichszyxh oponach. Sprzedac to co mam. Do tego kola zimowe. I kupic dwa kompletu na 18 cali. Ktos poleci naprawde cicha opone? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: klaudiusz w 24 Kwietnia 2023, 21:25:23Ja tez ciagle mysle o cichszyxh oponach. Sprzedac to co mam. Do tego kola zimowe. I kupic dwa kompletu na 18 cali. Ktos poleci naprawde cicha opone? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW tym rozmiarze raczej ciężko o naprawdę cichą oponę. Swoje Micheliny mogę mocno polecić, także za prowadzenie i komfort. W piątek zmieniałem opony i są nieco cichsze od zimowych Nokianów. W analogicznym porównaniu dźwięk Dunlopów był nie do zniesienia.
Ktos poleci naprawde cicha opone?