Prawda jest taka że co forum auta to każdy narzeka

Przesiadam się z Suzuki Vitara 2020 1,4 miękka hybryda. I co wam powiem? Na tamtejszym forum same
marudy a bo im carplay nie działa - albo przeszkadza stara stylistyka, albo słabe wyciszenie. Lub duże spalanie. Powiem tak - auto miało swoje pewne cechy - ale dało się z nimi żyć i na pewno nie jest tak tragiczne jak można przeczytać na forum marki - Silnik dynamiczny i oszczędny - zawieszeniowo również zachęcało do dynamicznej jazdy.
Tak się złożyło że na tamtym aucie zarobiłem i pora kupić następny bo mogę. I gdy wchodzę na fora i szukam
opinii to na temat każdego auta które mnie interesuje to opinie są negatywne.
Ford kuga Bleee bo bylo taniej jest drozej a wyposazenie obcięte i dywagacja ze nie wiadomo co przyjedzie jak
złoże zamowienie.
Suzuki jak wyzej,
Tu tez jeszcze nikt z Japonii crossa nie dostał ale też blee ravka lepsza;)
Wchodze czytac o ravce i czytam też opinie blee wiecej nie kupie nie polecam (opinie autocentrum)
Niech każdy wybiera własnymi preferencjami
Jak bym przesiadł sie z lexusa czy bmw to może i materiału by mi nie odpowiadały z tej malezyjskiej wersji, bo o nie tu najwieksza dyskusja, ale przesiadam się z suzuki i moim zdaniem jest lepiej niż mialem. I Jak ktoś mówi że gorzej niż w dacii to mam ograniczone do niego zaufanie bo siedzialem w nie jednej dacii i tam
Tak fajnych chocby zegarow czy systemu multimedialnego nie ma. A sama deska rozdzielcza w crossie nie jest odlana z jednego elementu plastiku jak w dacii duster - moze wam to auto się nie podobać - ale szanujmy się proszę i nie przeginajmy

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - sami wiemy co chcemy najlepiej:)
A tu sami porównajcie

Dacia DUSTER

Toyota corolla cross
_tcm-1015-2504016.jpg)