Kazał Ci fanboy porównywać Toyotę z Kia lub Hyundajem, a Ty śmiesz podważać jego zdanie jakimic linkami o problemach z Kia?
Napisał Ci, że Toyoty są bezawaryjne, a Ty tu piszesz o jakimś łożysku piątego biegu?
Kurde, masz odwagę
Ale chłopie o co Ci chodzi ? O jakiego fanboja? Nie czytałeś jak chłopcy szybciutko zaczęli pływać po temacie... BMW i ilości rejestracji a Ty co wniosłeś?! znajomość 1szt cioci X2 R3!!!która ma udowodnić że BMW nie jest takim dużym gównem. Bravo Ty. Dobrze że nie macie laguny 2 bo też byłoby fajnie. Ty masz inną zasadę niż koledzy od pływania czyli farmazon potem milczenie .... A może znowu mam zrobisz wykład o rynkach światowych i będziesz negować jak to nie są ze sobą powiązane szczególnie że bardzo Cię rosyjski wątek interesował?
Temat jest o corolli cross więc bezpośrednie porównanie chyba logiczne że powinno być z autami tej samej klasy i podobnego segmentu modelowego ? logiczne ?
Jak pisałem że dla mnie Twój busik jest zwiastunem klęski toyoty to jakoś tego nie pamiętasz bo wtedy był fajny.
Niestety Toyota poszła na totalna globalizację i tak jak jeszcze w przypadku aut z Francji i busów jakoś można jej to wybaczyć tak zaciągnięcie z BMW technologii diesli gorszych od kiepskich dieslowych serii AD było klęska no i wizytówka toyoty czyli następca supry 4 2jz w postaci BMW które niestety nie jest tak udane jak cioci Kubusia X2.
P.s.
I przestań pisać ciągle to samo bo to chyba już nie należy do oznak zdrowia. Powtórzę Ci mam wywalone na toyotę szczególnie na obecne modele, rajcują mnie stare toyoty a nie nowe i takie posiadałem i posiadam.
Spoko, ale właśnie to Ty piszesz dużo, bez sensu i ciągle to samo…
A jak już usłyszysz hasło BMW, to piszesz bez opamiętania. Czyżby jakieś kompleksy?
Nie wszyscy tutaj podchodzą do tematu tak jak Ty, tzn. że jak ktoś wybrał inną markę to już

i mu się popsuje po wyjeździe z salonu.
Jak na razie rządzący nie narzucili nam jednej marki z której możemy sobie wybierać.
I tak mnie zastanawia, kto Ci dał prawo do narzucania innym swojego zdania, ostatnio jest nam to znane i jak widać do niczego dobrego nie prowadzi…
ps. X2 ma siostra, a nie ciocia, czytaj ze zrozumieniem, a nie to co chcesz wyczytać.
Zresztą siostra z mężem od kilku lat jeżdżą BMW i nie mają z nimi problemów, o których piszesz…
Ps. Lagun 2 i 1, w rodzinie mieliśmy kilka, 1.9 i 2.2, ogólnie syf ale wygodny i tani w zakupie i utrzymaniu ale w sumie nie wiem po co o tym piszesz? Tak sobie puszczasz pierdy bez sensu… w swoim stylu znanym innym…