Więc CC wcale taka głośna jest przy tych 65 co wyszło.
powiedziałbym, że wręcz bardzo cicha. 3 dB więcej jak w elektryku, który nie posiada silnika spalinowego. Zakładałem że coś może być z tym konkretnym egzemplarzem, którym jechałem. Mus przejechać się raz jeszcze w innym salonie.
A w jakim aucie? W hybrydzie?
nie, w zwykłym silnikowym AVE, ale kamera ustawiona w trybie parkingowym na włączanie się po wykryciu ruchu nie pożera wielkich ilości energii, a adapter ustawiony na 12,4 V nie pozwoli na rozładowanie nawet najmniejszego akumulatora. Ponadto, z tego co wiem, to hybrydy również są zabezpieczone przed przypadkowym wyładowaniem baterii do zera, więc najnormalniej wyłączy się zasilanie. Tak jak w zwykłej wersji u mnie po włączeniu radia. Mija 15 minut i radio przestaje grać, ponieważ załączył się tryb oszczędzania akumulatora. Tylko, że wtedy wideorejestrator nie będzie działać. Problem więc chyba nie lezy w wideorejestratorze, ale ewentualnie w niskiej pojemności baterii w hybrydzie i systemie jej ochrony. Pozostaje wtedy powerbank, ładowany z instalacji samochodu, który pozwoli na zasilanie wideorejestrator przez załóżmy dobę w trybie parkingowym. Na kilka, kilkanaście dni, nie mam pomysłu.