Bardzo dobre zawieszenie ?? Wszystkie auta od 10 lat maja dobre zawieszenia. I toyota tu nie jest jakimś super samochodem.. to tak jak porównywać które auto jest bardziej czerwone. Czerwony ford czy czerwoną toyota lepsza ? Jeden ***UJ.
Raczej sobie kpisz porównując i stawiając w jednym rzędzie wybieranie nierówności i pracę zawieszenia jego kulturę w CC, zwykłej corolli, KIA SPortage, Yarisa, Kia ceed, ford mondeo mk v, alfa romeo giulietta, CHR, , RAV4, CAMRY. Oczywiście zdajac sobie sprawę że pojazdy te jeżdżą w róznych klasach ale celowo wymieniłem je bo miałem nimi okazję zrobić więcej niż 1000km w ciągu ostatnich 24 miesięcy więc uważam, ze mam wyrobiony pogląd na ten temat. (napisałeś ż eto wsio rawno)
Jeżeli chodzi komfort to w kolejności Camry, CC i RAV, Mondeo, CHR, CEED, Giulietta, Sportage.
Jeżeli chodzi o miejskie nierówności to: CC RAV4 CAMRY potem Mondeo, Sportage, CHR, Ceed, Giulietta
Jeżeli chodzi o głośnośc zaiweszenia: CAMRY, MONDEO, CC, SPORTAGE, CHE, RAV4, Giulietta Ceed.
Wszystko to subiektywne i mimo ansolutnej miłości do AR nie jestem w stanie postawic jej wyzej ale i tak najbardziej lubię nia jeździć.
Natomiast powyższe subiektywne być moze porównanie ale to nie są różnice o cienki włos