0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co do haków to z tyłu jest kwadratowa zaślepka
Jakiej awarii???
bateria z 2020 chyba i poniżej 20 tyś przejechanych zaśpiewali 5 tyś z robocizną i dojazdem pod dom.u mnie takie temp. to były tylko przy starcie rano po nocce , zrobiłem kilka kursów i po spalaniu już widziałem że muszę odpalić HA i ustawić wentylator na 6 i wtedy temp. oscylowała na poziomie 28-32c, tak z ciekawości skąd układ chłodzenia pobiera powietrze ? tylko z kabiny? ( ze środka ) .co do baterii od nich to powiedział facet ( właściciel ) że skupują ze skandynawi i jest tam jakiś nr seryjny po który mogę określić datę produkcji czy montażu , ale wiecie jak to jest , powiedział też że jest duży problem z dostępnością bo inne kraje wszystko wykupują i dają większe ceny , szczególnie Rosja podobno im podkupuje sporo tych baterii , 2 lata wstecz podobno chodziły 2 razy taniej niż teraz , może dlatego taka cena , z drugiej strony 2 lata bez limitu dają na nią i kilkadziesiąt kilosów do mnie muszą dojechać , a mamy niedzielę.powiedział mi coś ciekawego , że aurisy generalnie to katy dla baterii hv , szczególnie tych z lat 2014-2018 , bo jest tam jakaś wadliwa elektronika czy coś innego .
Cytat: przmor w 18 Stycznia 2022, 22:44:50Jakiej awarii???A co, to norma nie awaria? Cytat: Beno w 16 Stycznia 2022, 10:31:43bateria z 2020 chyba i poniżej 20 tyś przejechanych zaśpiewali 5 tyś z robocizną i dojazdem pod dom.u mnie takie temp. to były tylko przy starcie rano po nocce , zrobiłem kilka kursów i po spalaniu już widziałem że muszę odpalić HA i ustawić wentylator na 6 i wtedy temp. oscylowała na poziomie 28-32c, tak z ciekawości skąd układ chłodzenia pobiera powietrze ? tylko z kabiny? ( ze środka ) .co do baterii od nich to powiedział facet ( właściciel ) że skupują ze skandynawi i jest tam jakiś nr seryjny po który mogę określić datę produkcji czy montażu , ale wiecie jak to jest , powiedział też że jest duży problem z dostępnością bo inne kraje wszystko wykupują i dają większe ceny , szczególnie Rosja podobno im podkupuje sporo tych baterii , 2 lata wstecz podobno chodziły 2 razy taniej niż teraz , może dlatego taka cena , z drugiej strony 2 lata bez limitu dają na nią i kilkadziesiąt kilosów do mnie muszą dojechać , a mamy niedzielę.powiedział mi coś ciekawego , że aurisy generalnie to katy dla baterii hv , szczególnie tych z lat 2014-2018 , bo jest tam jakaś wadliwa elektronika czy coś innego .
To jest Toyota, tej marki się nie holuje
Jak o wszytkim na serwisie, "pierwszy raz spotykamy się z tym" Są dobrze szkoleni.