0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Myjnia bezdotykowa. Jeśli chodzi o tego swirla bo nie wiem czy to kwestia polerowania bo grubość lakieru jest w tym miejscu (w jego obrębie i poza nim) równomierna. Wydaje mi się, że przy odbiorze tego nie było ale mogłem nie zauważyć bo widać go tylko jak słońce pada na ten punkt na masce.
Teleporada niczego nie rozwiąże. Może to wizerunek Matki Boskiej (niczym na szybie), ale bardziej jakaś wada lakiernicza. Jeżeli defekt jest w warstwie metallic, to lakiernik na pewno pomoże.Na zdjęciu nie wygląda to na niewłaściwe obchodzenie się z samochodem i ja spróbowałbym zareklamować. Ponieważ w grę może wchodzić nawet malowanie maski.
Zapomnij, w myśl zasady "widziały gały co brały" podpisałeś protokół odbioru, kulturalnie Cię spławią. Oczywiście możesz próbować. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Cytat: Krisman w 20 Maja 2022, 11:12:31Zapomnij, w myśl zasady "widziały gały co brały" podpisałeś protokół odbioru, kulturalnie Cię spławią. Oczywiście możesz próbować. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu TapatalkaWiem, sprawdzałem miernikiem lakieru i wydawało się, że z lakierem jest wszystko ok. Myślę, że warto spróbować a co z tego wyjdzie to zobaczymy.
wydawało się, że z lakierem jest wszystko ok