W Spotify nie mam opisanych problemów, natomiast w Fermacie po wstecznym odtwarzany utwór się zatrzymuje i trzeba go ponownie uruchomić - nieważne, czy jest odtwarzany na ekranie czy gra w tle.
Stare multimedia bez JBL. Telefon Samsung A52 Android 13, wszystko aktualne.
Sprecyzuję jeszcze o co dokładnie mi chodzi. Jak odpalę sobie z historii ostatnio odpalane podcasty i przykładowo: poranna rozmowa w rmf. To mogę w to wejść ale wyświetla mi brak elementów. I nic nie pokazuje tam. Jak wchodzę przez wykonawców na piosenki to idzie ok ale coś z tymi podcastami sobie nie radzi.
Czy podłączyłeś na ustawieniach domyślnych robiąc po prostu krok po kroku to o co prosiła aplikacja AAW ?
Czy miałeś wcześniej sparowany po bluetooth telefon z autem a jednocześnie używałeś android auto po kablu ?
Kabelek ten co przyszedł z AAW czy inny ?
Pytam ponieważ ja nadal mam problem. Wcześniej miałem już telefon podłączony po bluetooth a czasami korzystałem z android auto po kablu.
Czu w urządzeniach w aucie masz widoczny i AAW i telefon ? A jeśli tak to czy przy obydwu masz włączone korzystanie z android auto czy tylko przy AAW ?
Z góry dzięki za info.
Robiłem krok po kroku to o co prosiła aplikacja. Niestety nie udało się połączyć w ten sposób za pierwszym razem. Myślałem, że to wina tego, że jestemw garażu podziemnym i coś musi sobie zaktualizować tam, więc wyjechałem i bawiłem się tym na zewnątrz. Nic to nie dało. W końcu wszedłem w ustawienia na multimediach i bluetooth urządzenia, chyba taka tam jest zakładka. No i tam było AAWireless do połączenia. Próbowałem się połączyć ale nie udawało się. Natomiast za którymś razem się w końcu połączył. W międzyczasie odpinałem kostkę od AAW, wyłączałem aplikację na telefonie. W końcu mi załapało i połączyło się, natomiast zezwolenie w multimediach było niejako konieczne tam, żeby się połączyć.
Miałem wcześniej sparowanyu telefon na bluetooth ale miałem też zaznaczone android auto, więc przy braku podłączenia telefonu nie przełączałby mi się na rozmowy po bluetooth z multimediami. Używałem AA na kablu przez ten miesiąc. Kabel używam ten co przyszedł z AAW.
Co do ostatniego to zszedłem sprawdzić. Jak mam połączone z AA to tego sprawdzić nie mogę, chyba że ktoś zna jakiś sposób na korzystanie z multimediów bazowych i ich funkcji gdy AA jest włączone? Bo to jest osobne zagadnienie czy istnieje sposób na słuchanie radia fm jak AA jest włączone? Chyba nie. No chyba że na apce w telefonie włączonej przez AA. Natomiast rozłączyłem się z AA, żeby sprawdzić jak to jest u mnie. Pokazuje ten AA wireless i samsunga, że połączono, natomiast wtedy AA połączony na ekranie nie był. Kliknięcie połącz nic nie dawało. Tzn dawąło tyle, że telefon mi sygnalizował ze znaczkiem AA, że połączono z samochodem natomiast drugie powiadomienie było takie, że poszukuje AA. Nie pomogło odłączenie modułu AAW z gniazda, czy wyłączenie bluetooth w telefonie. Natomiast po wyłączeniu zapłonu i włączeniu ponownie już mi się zaczytał ekran z włączonym AA, oczywiście żeby była jasność te operacje były wykonywane z AAW podłączonym na kablu do gniazda a telefon bez kabla

Na koniec dodam, że trasę do roboty tam i z powrotem 10+10km przejechał bez żadnego rozłączania się przy nawigacji i słuchaniu spotify/podcastów.