0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gdzie Wy tak jeździcie ?
w moim 911 od tej prędkości zaczyna się adrenalina
Cytat: Markid w 13 Maja 2022, 09:37:13Gdzie Wy tak jeździcie ?No własnie. Sezon wakacyjny nadchodzi i człowiek zaczyna się bać jak se uświadomi, że niektórzy z tych jadących istotnie więcej niż dozwolono dodatkowo troszkę przysypia.
Przecież Toyota sama jedzie, przy 170kmh, butelka w kierownice i pudelka można czytać bez trzymanki
Żart przyjąłeś, ale by reszta nie wzięła mnie za LTA-butelkowca - nie jestem z takich ;-).LTA tylko włączam na dalekich trasach i w korkach. U mnie na obwodnicy trójmiasta nie ma szans, za dużo wariatów.Dobre jest jeszcze w LTA to, że nie trzeba się siłować z wiatrem bocznym. Sam wybiera i nie trzeba kątrować.
U mnie działa zauważalnie, włączam, łapię 2 palcami i czekam aż mój parkinson się odezwie, by nie wyłączyło systemu ;-).A tak serio. Co masz na myśli, że działa niezauważalnie? Włączasz i nic się nie dzieje?
W środę odebrałem swoją RAV4 Adventure. Okazało się, że wybierając wcześniej w ramach 1000 zł bonusu matę do bagażnika, dywaniki gumowe i chlapacze mogę dostać jedynie matę. Bo jak mi zakomunikowano dywaniki i chlapacze są inne do modelu Adventure. Z tego powodu nie wiadomo kiedy je otrzymam bo ich jeszcze nie wyprodukowano. Czy to możliwe, że chlapacze i dywaniki gumowe były inne w pozostałych wersjach ? Czy jest sens na nie czekać (nie wiadomo ile czasu) czy też kupić zamienniki w necie. A może po prostu dealer nie zamówił ich na czas i mydli mi oczy niekompatybilnością.
Cytat: hardtmuth w 14 Maja 2022, 22:52:07U mnie działa zauważalnie, włączam, łapię 2 palcami i czekam aż mój parkinson się odezwie, by nie wyłączyło systemu ;-).A tak serio. Co masz na myśli, że działa niezauważalnie? Włączasz i nic się nie dzieje?Tzn. Myślałem ze auto będzie utrzymywało się na środku pasa i pozostawało tam nawet gdy wchodzę w zakręt. U mnie jest tak, że zakładając ze jestem przed zakrętem i zdejmę ręce z kierownicy, samochód dalej jedzie prosto i odbija się od lini. Następnie muszę już trzymać kierownice w zakręcie bo nadal będzie podjeżdżał do linii. Oczywiście mówię o drodze typu S z wyraźnymi liniami. Wydaje mi się, ze w corolli 2021, która testowałem działało to lepiej.Sent from my iPhone using Tapatalk