no fakt carinka większa jest a i koszty zakupu mniejsze niż ave
carina 2,0 GLi kombi z klimą i ładnym kolorkiem lakieru to naprawdęauto dające dużo radości i funkcjonalności
Kryspin dzięki, no naprawdęnie trzeba było tak mojego kombiaczka tutaj chwalić :-DD .
Avensis też jest b.fajnym autkiem. Cichutkie w środku, ale jakoś mniej przytulne niż Carina. W pracy jeżdżęAve Kombi 2,0 więc mam porównanie. I fakt, tak jak pisze Perzan, z przodu jest nieco mniej miejsca, a szczególnie wnerwiają mnie pedały gazu i hamulca. Są zbyt blisko siebie :!: . Jeżeli ubierzesz buty z szerokimi podeszwami, to gaz bokiem stopy trzeba dodawać :? .
Pozdrawiam .
byłem po takiej przesiadce z cariny_e do avensis kombi z 1999 r., potwierdzam, że akurat byłem w szerszych butach, to na chwilę osłupiałem i patrzę, czy to nie automatic

, więc te pedały kiepsko umiejscowili, dodatkowo w carinie_e jest podpora lewej stopy, taka sztywna (u mnie w GLE, a w GLI?), konkretna i idealnie umiejscowiona, a w avi już taki pizdryk, plasterek zintegrowany z wykładziną (w carinie_e z podwoziem) i nie pod kątem tak dobranym jak w carinie_e
i jeszcze do widoczności z tyłu w kombi, jest o wiele trudniej, jak w carinie_e sedan, no ale w kombi to raczej normalne, więc tego się nie czepiam