Kolejna rzecz, którą zapisze sobie do zeszytu "Hitów z ASO", zaraz pod tą o utracie gwarancji po montażu czegokolwiek a obok tej o utracie gwarancji gdy przegląd poza ASO
Co gdzie i jak zamontowane wytłumaczę Ci na priv jeśli nie uzyskasz od nich odpowiedzi co zostało zamontowane w TWOIM aucie
To TWOIM słusznie podkreślone ;-). Jak tam słuchałem tego elektryka ta miałem mu ochote puscic to:
https://www.youtube.com/watch?v=oBDuv3fPstgChętnie z wiedzy skorzystam bo "lubię wiedzieć". To jest to magiczne zdanie (oprócz " a w internecie przeczytałem że") które doprowadza fachowców w każdej branży do szewskiej pasji ;-). Mój kierownik budowy już dawno temu skomentował to "najgorsi są ci co czytają"

).
Generalnie opcje są dwie (mimo zapisu w umowie o cobrze pro)-wspomniana cobra i ble, a poznac idzie pewnie po dinksie i karcie.
Jeszcze gdybyś mógł powiedziec tutaj które lepsze/czym sie różni (gdyby była mozliwośc wyboru)
Pytanie gdzie wsadzą centralkę (i tu stawiam 30% na za schowek i 70% pod kierownicę bo mniej roboty ze ściaganiem plastików. A widząc oferty sprzedaży w necie tych alarmów z dopiskiem "wtyczki toyota" to jestem prawie pewny że tam nawet się nikt nie doktoryzuje który przewód rozciąć i gdzie się wpiąć żeby złodziej miał trudniej tylko walą jak leci rozpinając oryginalne złącza i się wpinają na gotowo. Ale nurtuje mnie pytanie zemu toyota tak cisnie na montaz tych alarmów/immobiliserów
BTW: Macie w apce w yarisie zdalne odpalanie wentylacji?