Serio? Wsiadłbyś do czegoś tak wyglądającego?
Serio, wsiadłbym.
Nie jest to Alfa Romeo ale poziom estetyczny porównywalny lub wyższy niż Kie Hyudaie Vweje Toyoty itp. Jeśli o wyglądzie mówimy.
Próbowaliśmy się z kumplem czegoś przyczepić i nie bardzo nam wychodziło.
Oczywiście ten MG 4 to taki telefon na kółkach jak większość elektryków, ale nie przynajmniej nie wygląda w środku jak prosektorium jak np.volvo EX30 z wykładziną na drzwiach zrobioną z odpadów wyłowionych z morza.
ZS i HS wgl wyglądają OK.
Nie mówię że to maybachy ale jak ktoś chce kupić dużo samochodu i wydać pieniądze które one kosztują (kompaktowej wielkości ZS od 80 kpln, krowiasty HS od 104 kpln, to będzie miał nad czym myśleć patrząc na konkurencję bo nie wieje biedą.
Oczywiście im wyższa wersja tym lepiej - zresztą polecam zerknąć samemu i sobie wyrobić osąd.
Tyle co zobaczyłem, nie umiem powiedzieć czy to się z 3 lata rozleci czy nie(pewnie nie może bo dają 7 lat gwarancji). Nie wiem jak wykonane silniki (to są wynalazki z GM-a a wolnossak 1,5 ma wiele wspólnego z naszym lanosem). Ale gorzej niż w ecobooście i puretechu chyba być nie może. Pewnie spalanie będzie trochę kicha ale do lanosowoza można LPG zalożyć

.
I tak jak pisałem - zaglądam pod spód - jest konserwacja, zaglądam w bagażnik jest półka i nikt nie każe za nią dopłacać 1700 pln. A w tym większym nawet wykładziną wyłożona wnęka koła. Miękkie skajłokery na fotelach, nic nie trzeszczy, jest wiele rzeczy dla wielbicieli sreberek czy miękkich boczków, funkcjonalne, estetyczne, może troche tandetny carbon. Drzwi nie zamykają się z dźwiekiem pokrywy od śmietnika. Jak ktoś kupuje oczami to łyknie to jak pelikan ciepłe kluski, na grzyby więcej niż wystarczające a jak pojedziesz tym do rodziny na wieś to sie będą w pas kłaniali. A ledową lampę ori kupisz na aliexpress za 150 zł

i jak dopłacisz za przesyłke to w tydzień dostaniesz. W toyocie pewnie z 2 mies czekania.
Nie ukrywam że mi przez myśl przeszło że te europejskie koncerny nas ładują w kakao.