polecam wymianęgum przez przy pomocy których stabilizator jest łączony do podłużnicy. gumy kosztują chyba 9zł/szt
www.radvel.pl. wymieniłem i przestało. na 99% ukręcisz śruby mocujące obejmy gum, ale że w Camry jako jedynym aucie na rynku blachy do których obejmy sa mocowane, da sięściągnąć, więc imadło,wiertła i gwintowniki pomogą Ci:) szkoda że nie robiłem zdjęć jak wymieniałem. W każdym razie najlepiej na kanał, gumy z radvelu przeciąć tak jak oryginalne ( inaczej nie przełożysz przez stabilizator, no chyba że go odkręcisz i siębardzo zaweźmiesz,ale nie opłaca się:) ), odkręcić ( ukręcić ) w/w śruby, jak nie ukręciłeś to chwała bogu, załóż nowe gumy i jeździj. Jeżeli stabilizator będzie miał mniej niż 15mm, to najlepiej owiń paskiem gumy ( dętka rowerowa ) i na to dopiero załóż gumy i obejmy. na 99 procent sięuspokoi, gdybyś potrzebował pomocy to daj znać.
co do łączników stabilizatora, to one jęczą a nie stukają:), no chyba że sięjuż urwą:)
w razie jakichś pytań służę...hmm, doświadczeniem ( jeżeli można tak nazwać 3 miesiące posiadania Camry ). mój mail i nr w profilu, tylko nie dzwoń w godzinach 0-10

pozdrówki.m