Ja już nie zwracam uwagi na grosze, bo się okazuje, że ludzie za 2,40PLN na cały bak lecą na inną stację. Globalny świat = zbiorowa panika. W tym to akurat cofamy się do jaskiń jak nic. Popłoch dla picu jak przy początku wojny, nagle wszystkim R się zapaliło, ale tylko raczej w głowie. No i wtedy te mądre głowy stały godzinami, aby dotankować 10L. Normalnie śmiać mi się chciało, baranki na feyka poleciały.
@ carinus pierwsza strona z brzegu.
https://www.walutomat.pl/kursy-walut/eur-pln/ON z 1,806 E na PLN wychodzi 8,57PLN. Nie wiem dokładnie jaka cena jest dziś, biorę info z neta mojej stacji. Zwykłe ON pisze dawno 8,01PLN, a z 19 dni temu Verva ON 7,72PLN. Przypuszczam, że dziś ON zwykłe na Orlenie u mnie to 7,50PLN. PB 95 mam po 6,61PLN. Jutro zerknę, zwyczajowo patrzę tylko na PB95. Pamiętać trzeba, że ceny gdzieś w miasteczkach, to nie są takie same jak przy ekspresowych i autostradach. Zestawienie skrajne może dać inne efekty.
Każda firma ma na celu zysk, wiele idzie w tym po bandzie, sprzedając shit. To z jakiej paki jakaś firma ma być inna, bo komuś się tak widzi, czy bardziej z powodów skłonności do wiadomo czego. Jak ktoś jest taki sprytny, niech sam założy interes by uszczęśliwiać innych charytatywnie. Ludzie przeczycie prostej zasadzie, podajcie przykład kiedy i jaka firma bawiła się w świętego mikołaja, bo masy tak chciały. Analogicznie już kiedyś było u nas paliwo po prawie 7, ja wtedy nie pamiętam niespodzianki od Orlenu. Jak wtedy, tak i teraz trzeba żyć i sobie poradzić, bez manny z nieba. Jak brak powodu, to atak personalny najlepszy jest. A mi to wisi, bo wiem dobrze, brak argumentu powoduje agresję, to tylko pozostaje na końcu.