0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: ledziu w 21 Lutego 2023, 09:51:11Zresztą znam "ekstremistów" co posiadają po 10-15 aut praktycznie na każdą okazję.Naszego @marcina chyba nie przebiją Nie liczyłem ale na oko więcej było na podwórku.
Zresztą znam "ekstremistów" co posiadają po 10-15 aut praktycznie na każdą okazję.
Pewnie nie klocki tylko układ hamulcowy, zmieniałem szwagrowi tarcze i klocki Dacia Dokker 1,5 dci i okazało się, ze są dwa rodzaje tarcz i klocków i on miał przy tym silniku i wersji step way te mniejsze
"Magneti szitelli"
Cytat: ledziu w 21 Lutego 2023, 09:51:11Zresztą znam "ekstremistów" co posiadają po 10-15 aut praktycznie na każdą okazję.Oj żebyś się nie zdziwił Powiem tak: jest jeszcze równoległy Moto świat do tego który znamy z forum Toyoty
Zresztą znam "ekstremistów" co posiadają po 10-15 aut praktycznie na każdą okazję.Oj żebyś się nie zdziwił Powiem tak: jest jeszcze równoległy Moto świat do tego który znamy z forum Toyoty
a dla jakiej telewizji ten wywiad" cytując klasyka, "jak dla TVP to powiem pińcet" miałem, a co 3 lata temu kupiłem tarcze magneti marelli do auta żony, pierwsza klasa
Powiem tak: jest jeszcze równoległy Moto świat do tego który znamy z forum Toyoty
Co do tarcz to odczucia z założenia jednego kompletu/pary są dla Ciebie miernikiem czy dana firma jest ok? Jak tak to współczuje szczególnie przy tarczach hamulcowych.
Podaj link, też się pośmieję
Tak swoimi oczami, w "równoległym świecie moto" komisy z ok 500 szt. aut. Można mieć?Rozbawiło mnie Twoje określenie "rownoległy świat moto", zabrzmiało jak alternatywna rzeczywistość i teoria Dawida Deutsch'aWięcej dystansu i luzu
O jaki Ci link chodzi ? Czy Ty naprawdę myślisz że ktoś kto posiada 10aut pierwsze co robi to wkleja filmik na YT ?
Cytat: ledziu w 21 Lutego 2023, 11:24:46O jaki Ci link chodzi ? Czy Ty naprawdę myślisz że ktoś kto posiada 10aut pierwsze co robi to wkleja filmik na YT ?Rzeczywiście, pewnie masz rację. Teść syna - fan starszych MB - ma z 8 tych swoich ulubionych, a do tego jeszcze 2 traktory i żadnego filmiku do tej pory nie widziałem.
Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi
Cytat: ledziu w 21 Lutego 2023, 11:53:35Nie wiem za bardzo o co Ci chodziO nic. Forum tak działa, że jak ktoś coś napisze to ktoś inny odpowiada i się dalej kręci.