Faktycznie w LEXUS to jest to coś - znaczek i nic więcej. A dodatki jak w innych markach, które były w standardzie jakieś 10 lat temu. Ot, taka prawda.
Mi się nie chce toczyć wojenki, ale uj tam

Z pewnością jakbym wczoraj kupił RAV-kę też bym nie widział jej wad. Byłaby najcudowniejsza, a inne marki to fanaberia. Chociaż nie, tak odklejony nigdy nie byłem

Zawsze widziałem, że nowinki technologiczne pojawiają się jednak najpierw z samochodach klasy premium. Na przykład noktowizja w S-classe. Zastąpiona później systemami radarowymi, które z czasem się rozpowszechniły i "trafiły pod strzechy". Bo staniały

Tak głupio spytam. Czy któraś RAV- ka ma może- na ten przykład- czujniki, które nie pozwolą otworzyć drzwi, bo jakiś rowerzysta może się na nich rozkleić przejeżdżając zbyt blisko? Ile czasu musi upłynąć, by taka opcja trafiła do RAV- ki, później Corolli, a na końcu Yarisa?
Powierzchnia boczna RAV-ki i NX jest inaczej ukształtowana. Przyjrzyj się. Być może tu są ulokowane te dodatkowe litry w bagażniku RAV-ki, które powiększają żagiel? A swoje dokłada zupełnie inaczej zestrojony zawias. Sugeruję wziąć na jazdę próbną NX... albo nie, bo się okaże, że RAV-ka to jednak miotana w sztorm łupina, na co nie zwracałeś dotąd uwagi

Może nie wygląda, ale RAV-kę będę miło wspominał. Mieliśmy w rodzinie sporego kaca, na szczęście NX nie okazał się tylko głupim, a droższym znaczkiem, bo bym miał przekichane