Rzadko się zdarza bym był w 100% zadowolony z produktu - tym bardziej chińskiego - a tak jest w tym przypadku. Zdziwiłem się, że opis sprzętu na aliexpress odpowiada w 100% rzeczywistości a i sklep normalnie odpowiada na zadawane im pytania. Czytając internet to to urządzenie nie powinno w ogóle działać - stary procesor, mało pamięci, oszukany android, brak albo problem z Android Auto i Car Play, długie uruchamianie i masa innych rzeczy. Ja mam model z 32GB pamięci wewnętrznej i 2GB pamięci operacyjnej i jak do moich zastosowań taka konfiguracja wystarcza. Oczywiście są modele bardziej zaawansowane z szybszymi procesorami, większą ilością pamieci, z procesorem dźwięku i co tam sobie człowiek zażyczy ale rzecz jasna kosztują o wiele więcej niż ta podstawowa jednostka, na którą dziś trzeba wydać chyba około 480 zł. Nie wiem co mogę napisać więcej niż wcześniej napisałem - powtórzę, że nawigacja zainstalowana bezpośrdnio na urządzeniu działa zauważalnie wolniej niż ta sama nawigacja na telefonie (ale da się jej używać), jednak mając działające AA czy CP chyba nie ma sensu jej używać tylko trzeba korzystać z dobrodziejstw AA/CP. Działa normalnie kilka aplikacji w tle, można też w tle uruchomić radio FM. Może za krótko używam to urządzenie ale nic mi się nie zawiesiło ani nie przegrzało. Dołożyłem kamerę cofania i także działa bezproblemowo. Niedogodności jakie mogłem zauważyć są niewielkie i do pokonania - nie pasuje stelaż do montażu urządzenia, trzeba kombinować albo zamontować na zatrzaski razem z listwami maskującymi. Poziom głośności po restarcie urządzenia jest domyślnie ustawiony dość wysoko - można to zmienić w pliku konfiguracyjnym (kopalnia wiedzy na xda developers). Moim zdaniem stosunek ceny do jakości jest tu więcej niż zadowalający.