Zabawy mam co nie miara z ustawianiem 2 kierowców w tablecie tak zeby to działało jak chce ja a nie jak chce samochod.
Jeśli masz wersje 2174 to odpuść sobie . Szkoda czasu. Ten system ma własną duszę i działa jak chce. Ty nie masz nic do gadania. Uważaj na Android Auto. Jeśli uruchomisz jakąś navi,to spodziewaj się,że losowo ci się zamknie. Posłuchaj lektora (jeśli masz włączone RSA). Pisz do Toyoty co zaobserwujesz. Jest jeszcze wiele dziwnych zachowań. Nie ruszaj zanim się system nie załaduje,bo będziesz logowany jako GOŚĆ I jeszcze z dziesięć innych niedoróbek.
2174
Wiem o problemach bo czytałem twoje posty po odebraniu auta.
Collin mówił że niby koło marca ma być aktualizacja. Zobaczymy.
Poniewaz przez kilka dni nagrzebalem to dzisiaj skasowałem całość. Dodałem od nowa 2 użytkowników. Każdy po 1 telefonie. Ustawienia fotela lusterek itd per user.
Zobaczymy jak to będzie funkcjonować.
Niestety 1 user może być przypisany tylko do 1 loginu w aplikacji. Z tego powodu ja i żona założyliśmy osobne konta na Mytoyota. Niestety zdalne funkcje mogą być TYLKO na 1 koncie......
Android auto narazie tylko włączyłem. Nigdy tego nie używałem to muszę się przyzwyczaić. Yanosik nie działa w tle na AA więc musialem ustawić głos z yanosika otwartego na telefonie aby szedł na bluetooth. Wtedy działa mię navi expert i yanosik "jednocześnie".
Będę testował dalej.