dzis przejechalismy sie rodzinnie (dwoje dzieciakow w fotelikach, zona) nowa camry. pierwsze co sie czuje od razu to na prawde mocny silnik elektryczny przy niewielkim operowaniu gazem. wcisniesz 30% gazu przy 30km/h a auto na prawde wyrywa do przodu. wiec do 60km/h i spokojnej jezdzie jest na prawde fajnie. powyzej 80km/h czuc ze spalinowka juz nie jest taka mocna jakby sie chcialo i jest znosnie ale juz nie jakos szybko. ogolnie naped super na duzy plus. halas w zadnym momencie mi nie doskwieral nawet przy maksymalnym przyspieszaniu.juz bardziej to ze przyspieszanie bylo nierowne raz szybsze raz wolniejsze w zaleznosci jak wczesniej jezdzilismy i to wyraznie czuc. pikanie przy lamaniu predkosci tez w maire ciche subtelne i nie meczy tak jak sygnal niezapietych pasow. ogolnie takie zwykle auto. spoko skreca, zawieszenie tez spoko, nie doskwiera nic. ale jakos ta cena 2 setki i to co dostajemy jakos nie przekonuja do konca do zakupu. wiem ze inni oferuja mneij czesto ale dla mnie wnetrze camry wydaje sie za male. za wasko z przodu na nogi, za malo miejsca z tylu na glowe. tak klaustrofobicznie. wiem ze inni czesto oferouja duzo mniej miejsca ale jakos nie wyobrazam sobie wydac dwustutysiecy i dostac malego w srodku auta. niby dwa foteliki sie zmiescily i wydaje mi sie ze na na dlugosc jest ok ale meijsca nad glowa i na szeroksoc troche za malo. bagaznik tez tylko taki se. wiem ze konkurencja tez w czarnej dupie ale wydaje mi sie ze motoryzacja gdzies stanela w miejscu. jest drogo a w zamian dostajemy nic. chyba sie wstrzymam z zakupami nowych aut do mementu kiedy wyjda fajne elektryki duzo wieksze w srodku od camry bez zbednej komory silnikowej ktora mzona przeznaczyc na miejsce w srodku, z duzym bagaznikiem 800litrowym i z duzo lepszymi osiagami oczywscie w wersji liftback nie suv by bylo cicho bez szumu przy 200km/h i w normalnej cenie 150tys zl. nawet jesli bedzie to chinczyk. poki co same lipne suvy lub ze skopanymi rozwiazaniami ale to powoli sie zmienia. mysle ze za 5 lat pojawia sie fajne elektryki z duza iloscia miejsca w srodku z normalna cena i osiagami. poki co nowa camry uwazam jest dla kogos kto musi cos kupic wtedy fakt lepiej kupic camry niz jakiegos gownianego mikro suwa typu corolla cros crv czy inne gowno. takze. mi czegos w tym aucie brakuje. wyglad ok i z zewnatrz i w srodku. osiagi przyzwoite. tylko miejsca w srodku za malo a cena wysoka.