A dla mnie jesteś kolejnym wyjkiem malkontentem 
No i jeszcze musisz zgłębić historię Camry vs lex bo coś kiepsko to u Ciebie wygląda.
Jakoś nie do końca mnie interesuje kim dla Ciebie jestem. Staram się być obiektywny. Ja rozumiem, że będąc na tym forum jesteś fanem Toyoty i krytyczne uwagi są trudne do przełknięcia. Cóż, takie życie, jakoś dasz sobie z tym radę. Bądź dzielny.
Dzięki również za sugestię dot potrzeby poznania historii Camry i Lexusa. Może kiedyś z tego skorzystam. Póki co będę się trzymał tematu wątku jakim są opinie o modelu Camry 2025
Wracając zatem do meritum.
Wczoraj montując kamerkę potwierdziłem swoją opinię o tapicerce jako elemencie wpływającym na wygłuszenie. A w zasadzie jako elemencie tego wygłuszenia nie poprawiającym. Podsufitka w ogóle nie przylega do szyby, między szybą a podsufitką jest na tyle duży prześwit, że spokojnie można tam kabel umieścić. Nie piszę "wcisnąć" bo kabel po prostu tam wkładasz. Jest na tyle luźno, że kabel nawet sam wypada. W poprzednich wozach podsufitka była idealnie spasowana i trzeba było trochę się natrudzić by poprowadzić kabel zasilania przy górnej krawędzi szyby. W Camry kabel zarówno swobodnie włożysz w to miejsce i tak samo ten kabel sobie stamtąd wypadnie. Dodam, że w poprzednim wozie lusterko wsteczne miało dedykowany port USB aby takie kamerki zasilać i nie mordować się z kablozą.
Sama podsufitka jakaś taka papierowa, cieniutka. Kompletny brak izolacji
Kolejny bubel w Camry to system plików zapisu na pendrive USB dla którego Camry ma nawet dedykowany port. Przeniosłem sticka z poprzedniego wozu gdzie jego pojemność oraz system zapisu plików nie stanowiły problemu. Niestety Camry nie rozpoznawała ani plików (.mp3) ani samego pendriva (256GB). Zerkam do instrukcji obsługi Camry i co widzę? System audio obsługuje USB w formacie FAT16/32 o max pojemności 32GB.... czyli standard sprzed około 20 lat.... Serio? Rok 2025 i FAT16/32? max pojemność 32GB? teraz nawet proste telefony mają więcej... kompletny szajs.