0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale przecież kolejność jest ustalona w/g wyników [dB] 90 km/h
Ostatnio na stronie firmy wyciszającej samochody zapytałem, który samochód jest tak wyciszony, jak oni robią to w swoich warsztatach, czyli wyklejony dach, podłoga, nadkola i ściana grodziowa. Pokazywali na przykładzie Lexusa. Odpowiedzieli mi, że nawet BMW x6 czy Audi Q8 nie ma wygłuszenia i oni takie fury też wygłuszają. Także nie tylko Toyota, ale żaden samochód nie jest w pełni wygłuszony. A może ktoś wyprowadzi mnie z błędu i podepnie zdjęcia fabrycznego wygłuszenia np. Volvo xc90?
Poczekaj rok kupisz zupełnie nową ravkę,a za 140 tys dostaniesz zupełnego golasa .
Ten nie wygląda na zupełnego golasa:
Wyjątkowo atrakcyjna cena. Ja za znacznie gorszą wersję z 2022 zapłaciłem znacznie więcej, co prawda mój miał przebieg tylko 8 tys. km.
Cytat: Glider w 26 Stycznia 2024, 22:44:56Wyjątkowo atrakcyjna cena. Ja za znacznie gorszą wersję z 2022 zapłaciłem znacznie więcej, co prawda mój miał przebieg tylko 8 tys. km.Szkoda tylko, że biały (przepraszam perłowy)
Temat miał być o ewntualnych pytaniach przy zakupie a nie o bolączkach czy niedociągnięciach konstrukcyjnych. Zainteresowani zakupem zapewne zdają sobie prawę z jakości wyciszenia tego modelu.Cytat: MB-benz w 26 Stycznia 2024, 00:26:40Poczekaj rok kupisz zupełnie nową ravkę,a za 140 tys dostaniesz zupełnego golasa . Ten nie wygląda na zupełnego golasa:https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-rav4-hybrid-4x4-222km-executive-skyview-vebasto-biala-perla-ID6G8wRc.html
Cytat: Glider w Wczoraj o 22:44:56Wyjątkowo atrakcyjna cena. Ja za znacznie gorszą wersję z 2022 zapłaciłem znacznie więcej, co prawda mój miał przebieg tylko 8 tys. km.Szkoda tylko, że biały (przepraszam perłowy)Za moich młodych czasów mówiło się " Na lakierze się nie jeździ" i brało co było.
Poczekaj rok kupisz zupełnie nową ravkę,a za 140 tys dostaniesz zupełnego golasa . Wiesz że jak jedziesz ravką to masz wrażenie że jedziesz stodołą z otwartymi wrotami ?? Nigdy nie jechałem tak słabo wyciszonym autem , no może fiatem 126 50 lat temu
Cytat: MB-benz w 26 Stycznia 2024, 00:26:40Poczekaj rok kupisz zupełnie nową ravkę,a za 140 tys dostaniesz zupełnego golasa . Wiesz że jak jedziesz ravką to masz wrażenie że jedziesz stodołą z otwartymi wrotami ?? Nigdy nie jechałem tak słabo wyciszonym autem , no może fiatem 126 50 lat temuCzy to znaczy, że ceny nie będą tak wzrastały? Co masz na myśli?
jak teraz kupi model który jest aktualnie w sprzedaży ,to za rok będzie jeździł ,,starym autem, ,bo wchodzi nowy model rav4. Przełom 2024/25 .Ceny będą wzrastały , bo w Polsce zawsze rosną , tym bardziej że toyota najlepiej się sprzedaje jako auta nowe, to trzeba z klientów wycisnąć kasę ile się da.Ot taka polityka koncernów.............
Wyjątkowo atrakcyjna cena.
Było to co prawda już prawie 4-ry lata temu, ale użytkowałem przez 4-mc XC90 (auto z silnikiem benzynowymT6, był on wypożyczalni ;-) i przy 120 km/h we wnętrzu panowała po prostu cisza. Był to najlepiej wyciszony samochód jakim jeździłem, nie wspominając już o mega wygodnych fotelach.