Taki sobie wątek gdzie możemy wpisać co zrobiliśmy w yarisce.
Zacznę od mojej: w dzień w którym ją odebrałem a w zasadzie przez kilka zrobiłem konserwację podwozia: masa polimerowa na podłogę i nadkola(z demontarzem wydechu i wszystkich osłon), farba antykorozyjna na elementy zawieszenia, wosk w profile zamknięte. Żwiększyłem również grubość wygłuszenia/wypełnienia między błotnikiem a przednimi drzwiami. Później doszło wygłuszenie tylnych nadkoli od wewnątrz i podłogi bagażnika, wygłuszenie podłogi z tyłu i z przodu w kabinie, wymiana żarówek oświetlenia kabiny bagażnika i tablicy rej. na ledy (dwa rodzaje: do tablicy ciemniejsze żeby nie było festynu do kabiny i bagażnika jaśniejsze). Oprócz tego dodatkowy patent antyzłodziejski (odcięcię pewnego kluczowego obwodu), oklejenie dołów drzwi i progów folią oraz podniesienie fotela kierowcy (mam długie nogi i jeszcze nie spotkałem samochodu w którym nie musiałbym tego upgradeować) wraz z korektą jego nachylenia (podnosi komfort wsiadania).
Planowane: oklejenie maski, podświetlenie przycisków lampki wnętrza, wymiana przełączników szyb na podświetlane, wygłuszenie drzwi i niektórych osłon (np pod tylnym siedzeniem). Modyfikacja elektryki tak aby wraz ze światłami dziennymi świeciły się tylne pozycyjne i dołożenia lampek w drzwiachoświetlających podłoże wokół auta i być może lampki sufitowej w tylnej części kabiny (chyba w obudowie anteny)