Jeśli chodzi o profil kierowcy, to tylko raz go ustawiłem przy odbiorze auta w salonie i od tego czasu nic już z nim nie robiłem. Z tego co widzę, to oprócz mnie jest chyba tylko jedna osoba na forum, która odebrała nową RAV4. Opinii więc za dużo nie ma. Jeśli chodzi o czas oczekiwania, to wcale mnie to nie dziwi, że ludzie się tak rzucili na to auto. Pomimo częstych zmian samochodów bardzo doceniam nową RAV4 i gdyby nie opóźnienia z uruchamianiem ekranu byłbym naprawdę bardzo zadowolony z tego auta. Już nawet przyzwyczaiłem się do większych szumów dochodzących od bocznych szyb przez to, że nie są klejone. Na razie więcej wad nie znalazłem i pewnie nie znajdę, bo Toyota i Lexus to auta niezawodne. Wystarczy tylko lać paliwo i jeździć. Widziałem, że pisaliście o Passacie. Mógłbym coś niecoś napisać na ten temat, ponieważ miesiąc temu oddałem najnowszy model Passata(skończył się leasing) po 12 miesiącach użytkowania. Ale w końcu to jest forum o Toyocie, a nie o VW. Na Passata przesiadłem się z nowego Lexusa ES. We wrześniu odbędzie się premiera nowego NX, albo jak kto woli po dużym FL. 1 września kończy się dziennikarskie embargo na ten model i tego samego dnia pojawią się filmy z nowym NX. Zmiany w tym modelu mają być bardzo duże. Tak napisała mi osoba, która widziała już ten model. Jeśli tak będzie, to zamawiam w ciemno. RAV4 oczywiście zostanie w rodzinie, bo leasing mam na dwa lata.