Udało się. Ale miałem przez chwilę błąd 121 okazuje się że podłączony telefon skutkuje tym błędem.
No i co?
Czy to jest to, czego chciałeś?
Zadowolony jesteś?
PS: Czy status "W Mszczonowie" jeszcze się jakoś u Ciebie zmienił, jak auto dojeżdżało/dojechało do dealera?Czy Dopiero w dniu wydawki?
Status mam u dealera cały czas nawet po odbiorze
Nie spodziewalem się że będzie jeździł tak fajnie. Napedowo jest perfekcyjnie. Zatankowałem benzynę raz i non stop ładuje prądem w domu z taryfy nocnej G12. Średnie zużycie prądu wacha się od 15 do 17.5 kWh. Do ładowania kupiłem ładowarkę pod siłę: AmperePoint.
Polecam:

Co do wszechobecnych plastików - myślałem że będzie mnie bardziej raziło. Jest ok. Fajne jest to że nic nie skrzypi, nawet ten podłokietnik siedzi cicho. Spasowanie jest na mega poziomie. Jedyne co jest słabe to ładowarka indukcyjna telefonu. W sensie działan ale tel się grzeje strasznie. Podobna sytuację mamy w zony Maździe Cx-30.
Jeszcze jedno. W aucie jest ciemno w nocy nawet w mieście pomimo szyberdachu. Rozglądam się za jakimiś listwami ambient.

Poza tym to mega auto. Jestem super zadowolony. Jak ktoś mi zaczyna opowiadać o chińczykach za pol ceny… odsyłam do salonu po zakup

Aha. Wszechobecne unijne pikanie…. To najbardziej wk*****. Już nawet nie chodzi o przekroczenie prędkości ale teraz pika nawet jak się zmieni odczytany znak prędkości. To mega bardzo bardzo denerwuje! Już nabyłem odruchu ze ręcznie za każdym razem wyłączam wszystko - 5 sekund straty życia

Ogólnie polecam to auto. Przy różnicy 25 tys nie zdecydowałbym się na zwykłego HEVa.
Edit1. Jeszcze jedno. Ekran środkowy: zamawiajcie folię bo wszędzie widać paluchy

za zamówiłem matową wczoraj. Czekam