MaŁy_RaDeK - tytuł do którgo mnie scaliłeś brzmi "Jaki akumulator do 4A-FE?", a mój do 2CTE.
Owszem jest wspólny mianownik w nazwie akumulator - ale jak ktoś zobaczy tytuł z konkretnym silnikiem to niekoniecznie odpowie na moje pytanie, bo większość ludzi którzy będą oglądać ten temat to posiadacze silnika 4A-FE (oczywiście mogą zdarzyć się wyjątki).
Ja preferowałbym rozdzielenie tych tematów pomimo wspólnego "akumulatora", ale Ty tu rządzisz i takich szaraczków jak ja się nie uwzględnia

Poza tym jak robisz scalanie to prześlij chociaż maila, że to zrobiłeś, bo myślałem, że dostałem w nocy pomroczność jasną i jeszcze raz wstawiłem nowy, tym bardziej, że temat do którego mnie scaliłeś nie był na pierwszej stronie i nic nie widziałem w temacie "akmulator".
A nie ukrywam, że zależy mi na profesjonalnej odpowiedzi forumowiczów, bo jak padnie mi akumulator to będę musiał pędzić do sklepu, a nie wszędzie mamy super fachowców, którzy mogą doradzić, dlatego wolę się opierać na opinii forumowiczów.
_____________________________________________________________________________________________________
Drogi kolego... Ja mam silnik 1AZ-FSE i jak bede chcial zapytac o akumulator,
to na pewno nie zaloze nowego watku, tylko zadam pytanie tu... Gdyby tak zakladac watki, to zrobi sie niezly bajzel... !
No i poza tym, to tytuł brzmi "Jaki akumulator... ?", wiec nie rozumiem w czym problem. Bardziej ogólnie się nie dalo...
MaŁy_RaDeK