kiedy ucinasz, starasz się ucinać albo bagatelizować moje wypowiedzi z racji funkcji moderatora (ZAMKOS) .... to już ocierasz się cenzurę.
Franek - to ja może cos postaram się wyjaśnić, ponieważ byc może rzeczywiście post
zamkos'a nie jest do końca czytelny...
Ja go odczytałem tak - jeśli zamierzasz podejmować jakiekolwiek decyzje na podstawie tego co powiedział pan Zdzisiu, to tak jak napisał kolega
dar - po prostu bedziesz się poruszał po lini wiedzy/niewiedzy czlowieka, który wyrobił sobie jakąś tam teorię i się jej trzyma - a czy jest ona właściwa/prawdziwa/udowadnialna - nie, to jest jego zbiór doświadczeń życiowych, które akurat ułożyły mu się w taki czy inny obraz sytuacji i tyle... A jeśli przeczyta to ktoś i podejmie taką czy inną decyzję, ponieważ "pan Zdzisiu" tak radzi - szkoda gadać...
A o wiązaniach molekularnych - jeśli ktoś z Was jest mgr chemii i ma wgląd do dokumentacji technicznej producentów - to zapraszam do przedstawiania swoich informacji na forum. Jeśli nie, to wszystkie inne informacje pochodzą z katalogów producentów i "bezstronnych testów" - tak bezstronnych jak testy porównawcze samochodów w niemieckich magazynach motoryzacyjnych... A to, że przeszukałes www w poszukiwaniu info o olejach to ja akurat wiem - ponieważ czytam to forum bardzo dokładnie...
P.S.
Franek - dobrze, że kupiłeś Yarisa - pomyśl co by było, gdyby "pan Zdzisiu" doradził Ci np. Punto ???