Jestem ciekawy Waszych spostrzezeń c do spalania i różnic po zastosowaniu oleju o obnizonej lepkosci strukturalnej.
Chyba kogos zatrudnie do pisania postów i pójde za ciosem jak to robie niektóre firmy bo ja juz nie mogę z racji wykonywanego zawodu niestety 
bądź uczciwy

to nie zarzut, że Twoje posty trzeba czytać i brać poprawkę

zawsze jeśli coś sprzedajesz powinieneś zachwalić to tak żeby wyszło na lepsze niż jest w rzeczywistości
ja mogę powiedzieć, że obserwuję spadek zużycia o ok. 0,2 litra na tym Xss w porównaniu do 5w40, ale nie wiem na ile ten komputer jest wierny rzeczywistości
dużo dało mi wymiana i czyszczenie przepływki, ale to stwierdzenie 0,2 litra tyczyło się jazdy zarówno na 5w40 jak i Xss na starej przepływce
a co do pisania postów pod zamówienie
na ogół firmy wynajmują ludzi, którzy robią to strasznie nieudolnie (ta sama składnia, zerowy staż, duża częstotliwość atakująca, a potem spokój)
powiem tak, że jeśli ktoś wynajmie kumatych ludzi i ci ludzie będą odpowiedzialni za poszczególne duże, poczytne fora, gdzie zbierają szacunek i reputację za wiedzę i życzliwość to tacy ludzie przeciągnięci na stronę firm są straszliwie niebezpieczną bronią i będą skuteczni i są w stanie wyrobić opinię tłumu
pół biedy jak ten produkt jest dobry, ale najczęściej taki produkt broni się sam