filtr Mann/Knecht/Micro/Bosch/Denso (OEM)
Parę dni temu wymieniasz parę firm produkujących filtry które są w/g Ciebie są dobre a wczoraj artykuł że tylko firma Mann jest najlepsza i z tego artykułu wynika że założenie innego filtra niż Mann grozi zatarciem silnika
Wczoraj artykuł nie, że firma Mann jest najlepsza (bo to odczyta każdy głupi, skoro pod artykułem podpisuje się prezes firmy w Polsce i zdjęcia pochodzą on ich), tylko ten artykuł sponsorowany czy nie jest sam w sobie ciekawy i zawiera więcej użytecznych informacji niż "obiektywny" (teoretycznie nie podpisany przez żadną firmę) artykuł w AŚ, w którym znajdziemy kilka zdań komentarzu i poprzecinane filtry i wyjęte materiały filtrujące
przy okazji - niech mi ktoś powie - jakich by oni samochodów nie testowali zawsze wygrywa Skoda, a teraz KIA (stronę dalej artykuł sponsorowany KIA)
wymieniam te firmy ponieważ z doświadczenia są bardzo dobre, Knecht i Mann, Bosch produkują filtry na 1 montaż
bis24, możesz podać jakieś odnośniki ludzi, którzy mieli problem z nieoryginalnym filtrem w d4d? chodzi mi o normalny zamiennik, a nie zamiennik za 9zł