W mojej corolce jest instalka z parownikiem czasem gaśnie w trakcie hamowania,jednoczesnego skrętu w lewo i wysprzęgleniu oczywiście w czasie dynamicznej jazdy.I co wy na takie zachowanie auta.
Ja też mam gaz w corolli - mi sie to nie zdarzało, ale wiem ze z tym skrętem w lewo to jest czesty problem w toyotach. Podzwoń po gaziarzach - są tacy co wiedzą co robić, ale postaraj sięodróżnić tych co wiedzą od tych co ściemniają i chcą na Tobie zarobić. W każdym razie to coś prostego - nie wstawianie jakiś rurek czy wiercenie otworów. Gaz mam już od dawna (80kkm) i po prostu zapomniałam co to było. Mi na początku trochęmulił, ale wystarczyło podregulować gaz i jest tak samo jak na benzynie. Teraz mamy także gaz w Ave, ale wtrysk sekwencyjny i tez były problemy, za dużo palił - okazało się, że klemy od akumulatora były luźne i przestawała działać sonda Lambda i to była przyczyna. Trzeba po prostu szukać i dlatego gaziarzom sięnie chce za dużo czasu na to tracą, wolą założyć i mieć to gdzieś, dlatego tylu niezadowolonych z gazu, ale jak ktoś jest uparty to będzie bardzo zadowolony. My jesteśmy.