Jedi a gdiz ewidzsz tu krytyke??
ja tylko zaznaczylem ze koledze sie 'wydaje'...... - nie widze w tym krytyki bo nie odnosze sie do jego sprzetu..... - ironi... hmmm....
ja zdaje sobei sprawe ze jest z tego zadowolony i ok, o ot chodiz aby jemu sie podobalo.....
tylko ze jka kiedys zdarzy mu sie wsiasc do dobrze zrobionego autka (czytac nie za milion kosmodolarow tylko porostu zrobionego) to po wyjsciu z niego powie tez ze gra cacy...... - tylko przykry bediz epozniej powroct do swojego sprzetu!;)
wiec to chyab wyjasnione.....
Jedi a jeszcze zapytam czy slyszales polacznie radia na kasete + kasety adaptera?? - bo moja wypowiedz odnosila sie glownie do tego.... ja mam Y i slyszalem takie rozwiazanie, dlatego ....:/
moze i mam troche zboczenie na tym punkcie ale ...........
Po części chodziło mi też o wypowiedzi w innych topikach, m.in. dotyczących tańszych radii.
Ja wiem, że są różnice między autem seryjnym z niedrogim sprzętem, a autem "zrobionym".
Ale wiele osób naprawdę nie odczuwa tak tej różnicy, by mieć kompleksy po posłuchaniu zrobionego auta i powrocie do swojego.
Powiem więcej - miałem w Matizie troszkę zmieniony zestaw CA z radiem Sony + zmieniarka.
Po kilku latach zmieniłem radio na niedrogie Dalco CD/MP3. Reszta sprzętu pozostała taka sama.
I to Dalco grało lepiej niż ten Sony. A jest to opinia nie tylko moja ale kilku znajomych, którzy słuchali auta przed i po.
Pytasz czy słuchałem radia z adapterem. Słuchałem. Zgodzę się że jest to rozwiązanie gorsze jakościowo niz założenie innego odtwarzacza. Ale jest to o niebo lepsza jakosć dźwięku niż słuchanie kasety. I może naprawdę satysfakcjonować w tym porównaniu.