a widziałeś w ogóle coś takiego jak równa droga w Polsce? mieszkam w Trójmieście jedyna "równa" to chyba obwodnica i może nowe odcinki 6 na Szczecin, reszta jest zdrowo powybijana w całym mieście.
ja mam 3d i zaczęło sięchyba cos przy 10kkm.gorzej że już zajęło siętym podobno ASO na przeglądzie 15kkm, ja sam już nie wiem ile razy. u mnie wkurzające nie jest może samo "latanie" oparcia, bo telepać będzie sięzawsze jeżeli nie jest sztywna (gąbki naklejać na plastiki pod oparciem

nie przejdzie bo mnie współwłaścicielka samochodu zabije :wink: ), zresztą w tyłu yarka jest taka kupa plastików które sobie poklepują że mała bania.
do szału doprowadza mnie takie ni to piszczenie ni to skrzypienie :evil: . taki "świerszczyk", jak byście wzięli gumkęi zaczęli piszczeć po szybie, wystarczą niewielkie telepania oparciem kanapy i już mam z głowy dobry humor. wyczaiłem że to cholerny zawias łączący oparcie. ostatio zagiąłem tapicerkętak że w końcu zobaczyłem w całej okazałości drania. i

, bo nie ma w ogóle nawet szczelinki żeby zastosować jakiś stały smar. pozostaje co miesięczne pryszczenie silikonem :? .