Pewnie ktoś się zaraz po mnie przejedzie

ale ja właśnie kupiłem taką Camry za 4000 PLN pod koniec maja 2010. Nie powiem że igła - bo kto by uwierzył

Spalanie: miasto PB 16l/100 LPG to w okolicach 20l/100 i przy 3 literkach pod maską to nie ma co się spodziewać lepszego wyniku (+/- 2l)
Ale wszystko zależy od tego na jak długo się autko planuje i jaką $$$ dysponuje. Ja potrzebowałem czegoś ze sprawną klimą i sporym bagażnikiem - a to Camry zapewnia

Na stacji w zawieszeniu praktycznie nic nie wyszło (jeden sworzeń), w ASO też nic nie stwierdzili - co ciekawe na potykaczach coś puka z tyłu ale nikt nie jest w stanie namierzyć co to - trochę to denerwuje na szczęście (na razie) nie przeszkadza w jeździe. W ASO sugerowali gumy stabilizatora wachacza - wymieniłem i nic to nie dało.
Jak na razie nie było dużo do zrobienia - rozrusznik (200zł), sworzeń(140zł), gumy stabilizatora wachacza (90zł w ASO).
Oczywiście klocki, tarcze, płyny, filtry i akumulator. Ale po za baterią to to w każdym aucie dobrze wymienić po zakupie.
Autko obejrzał też człowiek który Camry V6 śmiga - trafiłem na gaziarz który takim autkiem od 8 lat śmiga i nie narzeka

i wg niego silnik i skrzynia są OK - brudne bez wycieków (nie myte na sprzedaż) chodzą równo i nie szrpie.
Oczywiście muszą być minusy - i są:
- przebieg 380 000 km.
- po kilku sprzeczkach parkingowych
- i jednym zonku z otwartą maską podczas jazdy - wymieniona szyba, robiony dach i maska - - wykonanie blacharskie na 4 ale lakiernik to chyba był po libacji albo dzieci z przedszkola się z farbkami dorwały :-o
- centralny na mrozie się trochę stawia (tylne zamki)
- brak filtra kabiny - podobno (wg. ASO) w USA to norma

stan wizualny mi za bardzo nie przeszkadza - "blacha nie jeździ" jak mi to znajomy blacharz powiedział

Jak na razie jest dobrze

rudy się jeszcze na dobre nie zadomowił
Camry - autko ciekawe - tylko manuala brak - z automatem brak frajdy z jazdy choć wygoda duża

I chyba lepiej szukać europejczyka bo wydają się jakoś lepiej wykończone w środku niż USA ale to już zupełnie inna historia.