0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
felicjator - coś się nie rozumiemy Jak w kompie nie ma funkcji tempomatu, to można sobie manetek dokładać i dwa tysiące sztuk do bagażnika - a i tak nie będzie działać. Sam założyłem do Verso tempomat (czytaj: manetkę) z Avena i działa. Ale KOMP MI TO OBSŁUGUJE! Bez tego ani rusz - bo podpinasz się do CANa. Jak chcesz, żeby działało, skoro nie ma takiej funkcji w kompie?
Cytat: felicjator w 11 Listopada 2013, 11:22:04 Wg mnie nie podejdzie tempomat do tego silnika. ps. kiedyś chciałem do E12 z silnikiem 3ZZ -FE założyć tempomat i od znajomego elektryka z ASO sie dowiedziałem, że komp tego nie obsłuży i zdaje się, że w 1,4 D4D też. Można było dołożyć tylko do 2,0 D4D (1CD -FTV) Dlatego myślę, że w Aurisie może być podobnie. Można dołożyć do benzyny ale z silnikami od 1,6 ......
Wg mnie nie podejdzie tempomat do tego silnika. ps. kiedyś chciałem do E12 z silnikiem 3ZZ -FE założyć tempomat i od znajomego elektryka z ASO sie dowiedziałem, że komp tego nie obsłuży i zdaje się, że w 1,4 D4D też. Można było dołożyć tylko do 2,0 D4D (1CD -FTV) Dlatego myślę, że w Aurisie może być podobnie.
Z 1,6 włącznie? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Pro
ntuicyjnie brakuje mi jeszcze przycisku aktywacji tempomatu i ogranicznika prędkości.