Nie znam ani słowa po niemiecku, ale dam radę.
Nie ma za co.

Nie ma problemu, ja też nie znam, a pisałem do centrali w DE i dalej ASO w DE. Nie odczułem jakiejś kichy w zmianach języka na tej stronie. Możesz tam dowolnie pisać z jakiego języka na jaki, mają nawet azerski.

Kopiuj cały link i w przeglądarkę.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&ei=kKi_X6fGHIf4qwGFyoCgDQ&q=Tłumacz+niemiecko-polski&oq=tlumacz+angielsko+-+polski&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgBMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADMgcIABBHELADUABYAGC_8QNoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=psy-ab
Pamiętaj nie zawsze to co nowe jest lepsze, bo nie wiesz jaki w tym odcisk zrobiło eco i nowe wy....e normy, zachcianki rynku. Trzeba pamiętać, że wszystko toczy się w przepaść i może ktoś, coś w tym po cichu pomagać, aby łelektryki zapanowały. Revenol to większy koszt niż podobne, bo zawsze przyklepany jest transport dalszy. Tylko jak wybierzesz ten lepszy, to nie myśl, że już możesz interwał max robić. To jest wielu błąd, kupią niby cud za kupę kasy i tak on da radę i 30kkm, tym bardziej w warunkach komina i bułek. To chore pomysły. Tańszy częściej i jest bezpieczniej. Na Totala nie widziałem krytyki, co do 0W nic nie wiem, nie używam.
Tak w DE jest jasno określone co syntetyk a co nie. Tylko pomyśl, czy producentowi opłaci się to samo do nas wysyłać. Skoro u nas nie ma takich zasad, to ekonomicznie zrobią jak nasze "syntetyki" i zarobią a nie stracą. Musiał byś kupić dosłownie olej taki z DE, który tam stał w sklepie na półce. Raczej tamte i u nas będą miały inne napisy na froncie. Jeśli HC przechodzi te same testy co PAO i producenci zmieniają z drogiego PAO na HC. To kto byłby głupi przysyłając do nas te prawdziwe syntetyki, jeśli u nas to wszystko syntetyk jest. Nie wiem wszystkiego, ale producenci wszystko przeliczą i gdzie mogą to się nie wysilają.
@piotr_the Lotos i Orlen nie są złe, na oil chwalone w porównaniu do tych obcych za więcej. Często w szczegółach wyglądają identycznie. A Lotos od dawna w Kii panował. PAO na latanie w około komina raczej zbędne, na trasy i czerwone pola to tak. Kluczem jest wymiana na czas.
@Magazynier69 nie ma sprawy. Nigdy nie kupiłem oleju za 500pln, to już jest przesada. Oleje TGMO to standardowe oleje, środka skali, nie różniące się od innych. Kto poleca toto, nie wie że to olej w zasadzie taki jak reszta, naciąga ludzi na kasę. A potem taki kolo pomyśli, tyle dałem to i 20kkm ten cud miód wytrzyma i błędne koło jest. Problem polega na tym, ja widzę dwie opcje. Albo na wolnym rynku wszystkie TGMO po pół ceny to kujawski, albo wszystko to jest to samo, tylko ASO wywala ceny celowo, by ludzie zgłupieli. Obstawiam 2 wersję, Jak ASO wywala bardziej cenę, to ludzie zastanawiają się jak to możliwe i na bank podróbka na rynku. Im większa różnica, tym większa zagwozdka. A pomyśl jakby różnica była 50pln to co, do przyjęcia by było, bez zastanawiania się. Bo promo na allegro i dlatego. Ja w tej kasie kupuje dwa oleje z filtrem, płacę za dwie wymiany w warsztacie i mam wywalone na to TGMO, może warto sprawdzić czy tyle płacą za olej w innych markach sport. Bo może Toyota to mega wyjątek.