Ma wentylator bo jak zerkniesz na specyfikację ma całkiem fajny procesor jak na takie urządzenie wiec musi miec chłodzenie.
Ten zestaw obrabia również grafikę zdjęcia, filmy internet.
W moim przypadku jak kupowałem ST-8702 nie było tak duże wyboru i konfiguracji jak teraz wiec napisałem do nich przez aliexpress że chce kupić ale w konkretnej specyfikacji i ze starszym menu bo mam Verso 2012 przed liftem i kolorystyka pasuje do zegarów i podświetlenia deski i innych rzeczy.
Sceptycznie podchodziłem do tematu jak każdy hehehee...... ale że lubie nowe tematy a nigdy nie zamawiałem jeszcze radia z chin to myśle sobie zaryzykuje bedzie fajnie 1700 to nie majątek.
Odpisała mi dziewczyna Susan Chen że to o co chciałem mieć wyprodukują bez problemu. Zrobiłem listę funkcji jakie chce miec wyceniła ponegocjowałem cenę i zapłaciłem. Trafiłem na dobry okres bo dolar w miarę tani był a firma brała udział w jakims konkursie na najlepszego sprzedawce na aliexpress wiec walczyli o jak największą sprzedaż. Zalewali mnie mailami o tym konkursie wysyłali jakies swoje fotki, normalnie świry jakieś heheee.......
tak czy inaczej kontakt, współprace, serwis który zawsze odpowiadał jak miałem pytania oceniam bardzo dobrze.
Płatność po ostatecznej wycenie kartą kredytową wpływa do portalu, portal po akceptacji i wysyłce przelewa kasę do firmy która sprzedaje. Na kazdym etapie, produkcji płatności i wysyłce jest podgląd co gdzie i kiedy. Wysyłka była w cenie zestawu 5 dni DHL i w Polsce zestaw.