Autor Wątek: Akcesoria do Verso  (Przeczytany 130704 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Horus

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Akcesoria do Verso
« Odpowiedź #120 dnia: 27 Września 2013, 22:57:01 »
A faktycznie chyba rezystancyjne - nie popatrzyłem wcześniej (a teraz tak) na wtyczki, co mam je w kierownicy od przycisków: straszne dużo kabli, więc pewnie mechu ma rację.  :good:

Offline strongsurvie

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #121 dnia: 27 Września 2013, 23:08:05 »
Ma wentylator bo jak zerkniesz na specyfikację ma całkiem fajny procesor jak na takie urządzenie wiec musi miec chłodzenie.
Ten zestaw obrabia również grafikę zdjęcia, filmy internet.

W moim przypadku jak kupowałem ST-8702 nie było tak duże wyboru i konfiguracji jak teraz wiec napisałem do nich przez aliexpress że chce kupić ale w konkretnej specyfikacji i ze starszym menu bo mam Verso 2012 przed liftem i kolorystyka pasuje do zegarów i podświetlenia deski i innych rzeczy.

Sceptycznie podchodziłem do tematu jak każdy hehehee...... ale że lubie nowe tematy a nigdy nie zamawiałem jeszcze radia z chin to myśle sobie zaryzykuje bedzie fajnie 1700 to nie majątek.

Odpisała mi dziewczyna Susan Chen że to o co chciałem mieć wyprodukują bez problemu. Zrobiłem listę funkcji jakie chce miec wyceniła ponegocjowałem cenę i zapłaciłem. Trafiłem na dobry okres bo dolar w miarę tani był a firma brała udział w jakims konkursie na najlepszego sprzedawce na aliexpress wiec walczyli o jak największą sprzedaż. Zalewali mnie mailami o tym konkursie wysyłali jakies swoje fotki, normalnie świry jakieś heheee.......
tak czy inaczej kontakt, współprace, serwis który zawsze odpowiadał jak miałem pytania oceniam bardzo dobrze.

Płatność po ostatecznej wycenie kartą kredytową wpływa do portalu, portal po akceptacji i wysyłce przelewa kasę do firmy która sprzedaje. Na kazdym etapie, produkcji płatności i wysyłce jest podgląd co gdzie i kiedy. Wysyłka była w cenie zestawu 5 dni DHL i w Polsce zestaw.

Offline Horus

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #122 dnia: 27 Września 2013, 23:13:30 »
A to chodzi cały czas ten wentyl?
Czy ma jakąś termiczną/zmienną automatyczną regulację obrotów, czy zasuwa cały czas na maxa?
Czy się włącza i wyłącza?
Czy słychać go bardzo i jak bardzo?
Pytam, bo wszystko zdzierżę, ale w Priusie przeszkadzało mi chłodzenie akumulatorów jak się "dało po garach", które dochodziło z prawej części tylnej kanapy.

Offline strongsurvie

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: 27 Września 2013, 23:21:36 »
Czy chodzi cały czas nie odpowiem ci bo nie wiem nie, nie słychać go w samochodzie jest cisza jak makiem zasiał hehehe......... po podłaczeniu wsadziłem go w deske nie czekałem tak długo żeby usłyszeć czy pracuje wsadziłem w deskę właczyłem TVN i jazda do przodu.....
Nie chałasuje na pewno ten wiatrak jakby tak było wyjąłbym ten wynalazek tak jak ty nie trawie pisków i trzasków a niestety plastiki w Verso to porażka są głosniejsze od zawieszenia i dziur w jezdniach

Offline Lew2

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: 28 Września 2013, 19:40:16 »
Wszystkie te nawigacje są jak marzenie - pełna funkcjonalność. Widzę, że nie trzeba żadnych ramek-przejściówek do 2DIN.
Czy możesz strong potwierdzić, że to się wkłada w całości na miejsce fabrycznego radia bez dodatkowych ramek lub innych kombinacji czy też potrzebna jest ramka-przejściówka?
Obawiam się, czy spasują do mojego Verso z roku 2009 (przed mini-liftingiem radia).
Lew2, Verso 1.8, Multidrive S, SOL+

Offline mgenek

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #125 dnia: 28 Września 2013, 19:43:21 »
Przypasują na pewno. Bardziej obawiałbym się koloru bo te z początku mają elementy srebrne nieco ciemniejsze niż np. u mnie.
pzdr.
Michał

Offline Horus

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #126 dnia: 28 Września 2013, 20:54:22 »
 :good:
To kto pierwszy kupi? :cheesy:

Offline felicjator

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #127 dnia: 28 Września 2013, 21:42:07 »
- dywanik do trzeciego rzędu foteli - ponieważ w Toyocie do tej pory nie ma takich dywaników do Verso, kupiłem dywanik trzeciego rzędu od Corolli Verso i polecam to rozwiązanie. Dywanik prawie idealnie pasuje i można go kupić osobno za jakieś 100 zł. Jest tekstylny i gumowy, ja wziąłem tekstylny.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć nr katalogowy dywaników welurowych / gumowych do 3go rzędu siedzeń?

Offline Horus

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #128 dnia: 28 Września 2013, 22:41:39 »
Oryginalnego zdaje się nie ma.
Sam posiadam 2 zestawy oryginalne (gumowe oraz welurowe) - w żadnym zestawie 3-go rzędu nie uwzględniono.

Offline Lew2

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #129 dnia: 28 Września 2013, 22:43:30 »
- dywanik do trzeciego rzędu foteli ... Dywanik prawie idealnie pasuje i można go kupić osobno za jakieś 100 zł.
Rozumiem, że mówimy o dywanikach z Corolli Verso, które prawie pasują, bo oryginalnych do 3-go rzędu do Verso nie ma. Ja płaciłem za tekstylny ok. 65 zł. Może to była jakaś promocja? Numeru niestety nie mam; była naklejka na folii, którą wyrzuciłem do kosza (segregowanego :grin: ). A nie możesz spytać o numer w ASO?
Lew2, Verso 1.8, Multidrive S, SOL+

Offline felicjator

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #130 dnia: 28 Września 2013, 22:44:29 »
Doczytałem, że nie ma, ale chodził mi o dywaniki z Corolli Verso. Podobno pasuje niemal idealnie.
zamiast pytać w ASO wole od razu zamówić. A najlepiej znaleźć w necie i zobaczyć jak wyglądają. Szczególnie gumowe.
« Ostatnia zmiana: 28 Września 2013, 22:46:48 wysłana przez felicjator »

Offline Milos

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Lexus IS + NX
« Odpowiedź #131 dnia: 28 Września 2013, 22:48:37 »
- dywanik do trzeciego rzędu foteli ... Dywanik prawie idealnie pasuje i można go kupić osobno za jakieś 100 zł.
Rozumiem, że mówimy o dywanikach z Corolli Verso, które prawie pasują, bo oryginalnych do 3-go rzędu do Verso nie ma. Ja płaciłem za tekstylny ok. 65 zł. Może to była jakaś promocja? Numeru niestety nie mam; była naklejka na folii, którą wyrzuciłem do kosza (segregowanego :grin: ). A nie możesz spytać o numer w ASO?

No tak, napisałem wcześniej, że kupiłem dywanik 3-go rzędu do Corolli Verso. Numeru niestety również nie mam, podobnie jak Lew wyrzuciłem opakowanie, tzn. folię do plastików a naklejkę po odklejeniu do papierów  :grin: To było prawie 3 lata temu.
« Ostatnia zmiana: 28 Września 2013, 22:51:08 wysłana przez Milos »
My Toyota is Fantastic :)

Offline mgenek

• Moderator
  • Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #132 dnia: 28 Września 2013, 22:51:21 »
ROTFL

* wytaptane tapatalkiem.

pzdr.
Michał

Offline felicjator