no własnie panasonic...
chociaż jakiś osobistych uprzedzeń nie mam, poczytam o nim 
a jakieś kenwoody, pionki?? Jest coś sensownego w moim przedziale cenowym?
Wiesz co? Ja aż takiego rozeznania nie mam bo raczej nie "macałem" wszystkiego ... Tego Panasonica kumpel mi teoretycznie kupił

On go kiedyś miał ... potem miał wyższy model ... Byłem tym radiem zachwycony ... Więc jak znalazłem takiego na allegro i powiedziałem że sie zastanowie nad nim to kolega wziął telefon, zadzwonił do sprzedającego, ustalił cene a mi kazał zrobić przelew

Do do kenwoodów to Linoch powienien coś powiedziec bo z tego co pamiętam on ma radio na K

Pionków osobiście nie polecam ... każdy którym sie bawiłem to jakaś zabawka dla dzieci ... zero jakichkolwiek opcji ... taki plug&play

Kumpel kupił sobie jakiś najwyższy model dwuDINowca Pioneera ... i jak poprosił mnie żebym mu tam coś ustawił to ta firma przestała dla mnie istnieć ... dotyk beznadzieja, wolno chodził, zawieszał się, przestawał czytać pendrive na USB, uruchamianie radia trwało jakieś 6 minut (poważnie) ... Ja wiem że tam jest BT, Navi itd ... ale bez przesady ...
A co do Panasonica to jeśli chcesz mogę nagrać jutro film pokazujący wszystkie opcje tego radia ... A jeśli aż tak Ci sie nie śpieszy to możesz sam pomacać na czerwcówce