Panowie o co chodzi? Taka dygresja. Póki nie modyfikowałem swojej wypowiedzi, nic nie mogłem wkleić? Opisywałem problem, chcę wysłać, ale mnie wylogowało. Powrót strzałeczką, dałem kopiuj i ni huhu nie ma wklej. A teraz do rzeczy.
Witam. Dawno mnie tu nie było, ale to chyba dobrze. Niestety pojawił się u mnie check, dokładnie 5 stycznia i świecił 24h. Myślałem problem z głowy. Na 7.01 byłem już ustawiony u mechanika, nie pojechałem, bo po co? Przejeździłem tydzień i 11.01 o zgrozo zapalił się na nowo. Szybki telefon do mechanika i dziś rano samochód podpięty pod komp, a w zasadzie coś na zasadzie czytnika. Błędu mi nie powiedział, ale przeczytał usterkę, że za bogata mieszanka i to by się zgadzało, bo średnie pokazuje mi 6,3l; przeważnie miałem między 5,5 a 5,7l. Skasował błąd i kazał przyjechać jak pojawi się znowu.
Prawdopodobnie sonda do wymiany. Telefon do serwisu i cena jak z kosmosu 991 PLN Wrocław Bielany.
Jakieś sugestie, bo może i mnie stać, aby kupić (odłożona gotówka na mieszkanie). Mam zamiar w przyszłym tyg. złożyć wniosek do banku o kredyt i stąd mieszane uczucia, bo nie wiem co robić???