Koleżanko, to że tobie nie przeszkadza kontrolka Shift nie oznacza, że mi też nie będzie przeszkadzać. Natomiast to, że wiesz o istnieniu takiej kontrolki u siebie oznacza że widzisz coś poza drogą przed samochodem - tyle w temacie tego gdzie mam kierować swój wzrok.
W kwestii wycia wygląda to tak - każdego ranka gdy zbliżam się do tego auta mam wrażenie, że wyje coś we mnie z rozpaczy.
Moje marzenie to dojechanie do 105 tyś wtedy zacznę rozglądać się za innym autem i już wiadomo, że nie będą to Toyoty, brak dobrych opinii wśród pracowników.
Nie oznacza to, że nie znajdzie się mnóstwo osób dla których Auris byłby spełnieniem marzeń ale czy to znaczy, że nie ma wad? a wszystko w tym aucie jest świetne i doskonale wykonane? Po prostu fakt, że wsiadam do auta o którym marzyłoby wiele osób nie odbiera mi wzroku - oceniam to auto w porównaniu do innych aut z tego segmentu lub tych którymi miałem okazję jeździć i mimo, że to forum toyoty nie boję się jasno wyrazić swojego zdania - ZAZNACZAM SWOJEGO i mam pełne prawo do własnej oceny i własnych odczuć jak każdy z nas obecnych na tym forum. Dla mnie to auto naprawdę jest rozczarowaniem jest po prostu słabe. Ja osobiście nie mogę zrozumieć co przekonuje ludzi do wyboru tego auta do wydania własnych ciężko zarobionych pieniędzy. Jednak rozumie, że każdy ma prawo do własnego zdania, własnych odczuć i wyboru np. Aurisa, jednemu coś przeszkadza komuś innemu nie i ja tego nie neguje.