spoko, jakbym wydał trochę "kółek" na nowego Aurisa to bym nie podarował i "po pracy" pojechał i wyciągnął pracownika żeby dokładnie pokazał
Paba, jakoś z Wasza pomocą porozgryzamy co nieco. I może w kompendium się zrobi tez jakiś poradnik dla innych, równie kiepsko zaopatrzonych w instrukcje? Nie wiem, dlaczego ten nowy Auris jest tak kiepsko opisany, nawet nie doczytam się z tych książek, jakie mam żarówki, jaką pojemność zbiornika, jakiego oleju i innych płynów potrzebuję, bo cała księga tajemna opisuje tylko classica i nie wiem, czy w nowym jest wszystko analogicznie. Pióra wycieraczek tez są pewnie inne, a już na pewno tylna, może trzeba je po prostu zmierzyć

W tym krótkim przewodniku po Nowym są tylko podstawowe informacje, jak włączyć najważniejsze rzeczy, jak ustawić zegarek, opisane funkcje kluczyków, manetek, elektrycznych szyb, regulacji kierownicy, jakie są dźwignie i przyciski (co do czego służy, bez szczegółów) i lampki ostrzegawcze. Ale o follow me home czy asystencie parkowania nie ma nic. O częściach, płynach, ciśnieniu w oponach i innych rzeczach, które bogato są opowiedziane, wytabelkowane i narysowane w książce do aurisa classic tez nie ma nic. Filtr kabinowy, filtr powietrza... trzeba samemu wymacać albo wygóglac gdzie go znaleźć i jaki pasuje. Ale dojdziemy do tego powolutku.