ze wzmacniaczem czy bez, pojedynczy czy kierunkowy ?
Witam[......] ! Ciekawi mnie co to znaczy i co to za mechanizm tym steruje ?adam
To znaczy, że funkcja działa, mechanizmem jest przycisk, który wciskasz.
Cytat: AGILESS w 24 Sierpnia 2015, 22:28:52To znaczy, że funkcja działa, mechanizmem jest przycisk, który wciskasz.Ale pisałem że dioda w pilocie błyska jak otwieram/zamykam drzwi kierowcy a nie jak wciskam przyciski ( jak wciskam to też błyska )wygląda na to że samochód przesyła jakiś sygnał do pilota i o tę funkcję i po co ona mi chodzi
Cytat: solcon124 w 25 Sierpnia 2015, 09:50:40 Cytat: AGILESS w 24 Sierpnia 2015, 22:28:52To znaczy, że funkcja działa, mechanizmem jest przycisk, który wciskasz. Ale pisałem że dioda w pilocie błyska jak otwieram/zamykam drzwi kierowcy a nie jak wciskam przyciski ( jak wciskam to też błyska ) wygląda na to że samochód przesyła jakiś sygnał do pilota i o tę funkcję i po co ona mi chodzi Ty poważnie nad tym rozmyślasz? Musisz mieć sporo czasu...
Cytat: AGILESS w 24 Sierpnia 2015, 22:28:52To znaczy, że funkcja działa, mechanizmem jest przycisk, który wciskasz. Ale pisałem że dioda w pilocie błyska jak otwieram/zamykam drzwi kierowcy a nie jak wciskam przyciski ( jak wciskam to też błyska ) wygląda na to że samochód przesyła jakiś sygnał do pilota i o tę funkcję i po co ona mi chodzi